מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- נמאס לי!!!ר16/03/2010
מערכת המשפחתית שלי מקרטעת וכבר נמאס לי. אתמול אמרתי לבעל שהוא לא עונה לי בטלפון..והא אמר לי...שככה החליט לא לענות לאף אחד. הבעל לא עובד כבר שנה ורק עבודות פה ושם. מעצמאי..למצב רע. אני המפרנסת ולא קל לי. באותה שיחה הוא אמר כך אני רוצה..לא לענות ולכי תזדייני. נפגעתי מאדדדדדדדדדדדדד בעבר שמעתי ממנו עוד מילים כמו, בת זונה, שרמוטה ועוד.נוח לו כרגע לדור בבית.
דבר נוסף הבן בן 25 לפני למעלה משנה- ביקשתי ממנו לעזור בתשלום חשבון הטלפון- שגם הוא השתמש. בגלל בקשה של 100 שקל עד היום הוא לא מדבר איתי ורק עם אביו...בכוונה..לידי ובכלל לא אומר שלום..לא מכבסת לא..לפעמים מבשלת לו ולפעמים לא...כבר לא איכפת לו אם יש או אין..הוא טורק ויוצא לקנות בחוץ .זה בלתי נסבל. לא חונכתי מעולם על דברים כאלו. בושה לי כעבודת ציבור עם אנשים שידעו שזה מה שמנהל בביתי. לא הפסקתי מלבכות היום.
יוצא ונכנס
אוכל ..ולראות זאת זה מכוער לא לדבר עם האם. מה עושים? להוציא בכוח? כתבתי מכתב במידה והיה משהו...אני לא מושלמת וסליחה. והוא לא הגיב. יש לציין שהוא ילד לא פשוט..שתלטן(כמו אביו). אני משתגעת. נמאס לי מחוסר הכבוד אלי. בבקשה מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השינוי יכול להתחיל ממך
דורית כהן18/03/2010ר היקרה, צר לי על מה שקורה במשפחתך. אני מניחה שאחרי כל כך הרבה שנות נישואין זה יהיה משהו שמאוד יהיה קשה לשנות אותו, את הסגנון, כי כנראה תמיד זה היה כך, מידי פעם, בשעת לחץ, ויתכן שעכשו, כאשר בעלך לא עובד כמעט ואת הפכת להיות המפרנסת העיקרית - הכבוד שלו רגיש עוד יותר והוא "שומר" עליו עוד יותר ע"י התשובות הקשות הללו או ע"י השתיקה וההתעלמות.
תראי, מאוד יתכן שהסגנון בו את מדברת אל שניהם (לאחר המון אכזבה והתמרמרות על שניהם) הוא סגנון של דרישות ותלונות, וקשה לשניהם לשאת זאת ממך.
בדקי עם בעלך האם הוא מוכן להגיע לייעוץ זוגי, כדי ללמוד לתקשר בצורה אחרת.
אם הוא לא מוכן - שווה שתגיעי לבדך ואולי תלמדי דרך אחרת לפנות אליו ואל בנכם, דרך שתאפשר גם להם להגיב בסגנון אחר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)