סטנדרטים גבוהים מידי?..

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום
 
  • סטנדרטים גבוהים מידי?..
    דפנה
    17/03/2010

    היי.

    יש לי בעיה ואשמח אם תעזרו לי.
    אחרי סיפור ארוך מאוד עם האקס (שהוא הראשון שלי בהכל ואהבה ראשונה ואיתו גם גרתי במשך שנתיים) שנה וחצי אחרי שקצת השתחררתי מפרידה קשה מאוד. ולאחורנה גם גיליתי שהוא מתחתן עם מישהי שחשדתי ברגשות שלו אליה והיא גם הסיבה שעזבתי אותו.

    אז שנה וחצי אחרי. התחלתי לצאת עם מישהו.
    האמת שכבר יצאתי השנה עם לא מעט.
    אבל סוף סוף הכרתי מישהו שכן עזר לי להתנתק מאוד. ועושה לי כל מיני דברים בבטן.
    הרבה זמן לא הרגשתי טוב. ושמישהו נאמן לי.

    הבעיה עכשיו היא.. שהאקס. שאני כבר לא אוהבת וכבר לא מעוניינת בו, היה מאוד רומנטי.
    כשאני אומרת רומנטי אני מתכוונת חסר תקנה. אם זה להביא פרחים לומר כל הזמן שהוא אוהב. להפתיע בטיולים מידי שבוע. לחבק כל הלילה מבלי להוריד את היד ממני.
    לא הערכתי את זה מספיק אז כי ידעתי שזה לא מדד לאהבה שלו אליי. כי זה פשוט הוא. והאופי שלו. כשהוא אוהב. הוא נותן מעצמו הכל. (אני רואה את זה גם בקשר ה"חדש" שלו)

    אז עם הבחור החדש. הוא מקסים ויש בו המון דברים שאני אוהבת וכן רוצה להיות איתו מאוד.
    אבל נורא חסרה לי החמימות שאז הייתה. אני מפחדת שפשוט פיתחתי ציפיה בגלל סטנדרט גבוה שהכרתי עוד בהתחלה.
    אני יודעת שהוא אוהב אותי. אבל אני חושבת שאופי חם זה משהו שמגיע מהבית. ואפשר לראות את זה גם עם ההורים שלו. הם די קרירים ולא חמים במיוחד.

    אני אדם שצריך ליטופים פינוקים הפתעות. ושמי שאיתי יראה לי שהוא אוהב אות כל הזמן.
    הוא לא מחבק כל הלילה.. והוא לא יוזם סקס כל הזמן.. והוא לא חם מספיק. אלא אם כן אני מזכירה לו שהוא אמור להיות וזה מה שאני רוצה ואז הוא משתדל.

    מה אפשר לעשות?

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סטנדרטים גבוהים מידי?..

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • אף אחד לא מושלם...

    דורית כהן
    18/03/2010

    דפנה היקרה, דעי לך שנתקלת בטיפוס מאוד נדיר - החבר הראשון שאת מתארת. הוא היוצא דופן. רוב הגברים אינם כאלה. הם יכולים להיות רומנטיים תקופה קצרה - בזמן החיזור - אבל אם את רואה שזה הולך ופוחת - סימן שזה לא ב"די אן איי" - שלו, וזה יהיה משהו שתמיד יטריד אותך ויחסר לך, בייחוד לאחר שחווית כל כך הרבה אהבה אצל החבר הקודם ויש לך למה להשוות.
    יחד עם זאת, אם תבואי לקשר הזה עם פחות ציפיות - את תתאכזבי פחות. זה מנגנון פנימי - עניין הציפיות, אם כי לא קל ליישם אותו, לא קל לשנות ציפיות.
    אפשרות אחרת - היא להמשיך לחפש עד שתמצאי גבר שיש בו את החום הטבעי הזה. אל תשכחי שאין גבר מושלם, ואין גם אישה מושלמת. אולי תמצאי אחר כך מישהו מאוד חם ורומנטי, אבל יחסר משהו אחר שאז יפריע לך...עשי את החשבון שלך, אני מצטערת שאינני יכולה לעזור יותר מכך...

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום


שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו