מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דורית זו שרונה מההודעה הקודמת...שרונה19/03/2010
לא סיפרתי לחבר שלי על הבגידה .. אבל ביקשתי שנחזור..
ועכשיו הוא לא יודע מה הוא מרגיש הוא אמר שהוא לא רוצה להיות בקשר...
אני מרגישה שהוא עכשיו זה שלא רוצה... אני לא יודעת מה לעשות .. הבנתי אחרי כל זה שאני אוהבת אותו ושלמה איתו ורוצה רק אותו.. ועכשיו הוא רוצה פסק זמן..
אין לי מושג מה לעשות.. ואם הוא לא ירצה אותי בחזרה ...
בגלל שלקחתי פסק זמן .. אני לא מבינה.. אני כל כך לא מאמינה שהוא מוותר ככה בגלל שלקחתי פסק זמן .. מה לעשות. הוא אמר שהוא יחזיר לי תשובה ..
מה עושים?<??.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נסי להחזיר אותו אחורה בזמן
איילת22/03/2010לחברה שלי בדיוק קרה מקרה דומה!
נסי להעלות אצלו זכרונות שקדמו לריבים ולהפסקה.. דברי איתו על רגעים טובים שהיו לכם ביחד לפני שהבעיות התחילו.. ותסבירי לו שזה יכול לקרות שוב.. כדי לרצות לחזור הוא צריך להרגיש את מה שהוא הרגיש מקודם ואת צריכה לעזור לו בזה.
חוץ מזה את תמיד יכולה להקדיש לו את
if i culd turn back the hands of time
זה מה שהחברה עשתה.. לה זה עבד =)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהבה זה כואב...
דורית כהן22/03/2010שרונה היקרה, את לומדת בדרך הקשה ש"אהבה זה כואב". עכשו כואב לך וקודם אני מאמינה שכאב מאוד לחבר שלך כאשר את ביקשת פסק זמן. אז יתכן שהוא עושה זאת כי גם אצלו ישנם ספקות, וזה לגיטימי, ויתכן שהוא עושה זאת כי להחזיר לך ולא לשחק את ה"קל להשגה". אי אפשר לנחש מה עובר לו בראש.
אני מאמינה שאם האהבה הזאת חזקה ונכונה עבור שניכם - תתגברו על פסקי הזמן האלו ותשובו להיות זוג מאוהב. אבל יתכן שהאהבה אינה מספיק חזקה אצלו (את כבר הגעת למסקנה שאת מאוד אוהבת אותו ורוצה אותו) - והוא רוצה לבחון את רגשותיו - בהזדמנות הזאת שאת סיפקת לו כאשר את ביקשת פסק זמן.
אני לא חושבת שנכון יהיה עכשו לרוץ אחריו ולהתחנן, או להזכיר לו את הדברים הטובים, אלה אקטים של נואשות והתרפסות, ואם הוא ירצה לחזור - זה אף פעם לא יהיה מן הסיבות האלו. הוא צריך לעשות את החשיבה הזאת לבדו, ואת תצטרכי להחזיק מעמד בתוך אי הוודאות הזאת, כמה שזה ייקח. ואם התשובה שלו תהיה שלילית - אל תיאבקי איתו, קבלי זאת ולכי הלאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסכימה עם דורית!
איילת22/03/2010חס וחלילה אם תרדפי אחריו עכשיו.. מה שכן, אני חושבת שלעשות איתו שיחה חד פעמית לפני שהוא מתחיל לשבת עם עצמו ולחשוב, בסגנון שאני הצעתי ייתן לו חומר טוב למחשבה.. מה גם שאני חושבת שאת באמת מצטערת על מה שעשית בדיעבד..
שיהיה בהצלחה =)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)