מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- למי יש רעיון??רונית21/03/2010
למי יש רעיון?
בעליואני חיים יחד אבל אני לא מדברת עם המשפחה שלו.
יש לנו ילדים קטנים ואיני יודעת מה לעשות בחג? אני רוצה שנהיה יחד כמשפחה- אבל הוא לא רוצה דווקא לבוא למשפחה שלי כי אני לא מדברת עם שלו(זה ממש חמור אגב)ואני מאידך לא אבוא לשלו כמובן, ואין שום סיכוי שהוא ירצה שנעשה חג לבדנו בביתנו איני רוצה שנחייה כמו גרושים- זה לא נראה לי תקין וגם חבל לי. .
אגב סתם לידע כללי...הוריו מתערבים לנו בחיים יותר מידי ואם יש למישהו רעיון גם איך מתמודדים עם זה ושהוא לצידם תמיד ורוצה רק לעזור להם ולתת להם (הוא אפילו הרחיק לכת ואמר שהם יזדקנו אני ארצה לתת להם כסף-במום לחשוב על הילדים שלו)-זה יכול להיות נחמד
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רונית יקרה
עדי בדיחי21/03/2010הדרך אגב היא לא ממש אגב- בהחלט חמור המצב בו הגעתם אתם כזוג מול הוריו- שאת לא מדברת איתם. כמובן מצב כזה משפיע על הנכדים, ואולי דרכם תנסי להבין שהתקשורת מולם,גם אם היא קורקטית, היא חשובה.
אני מניחה שזה משהו שמצופה שכבות שכבות ולא פשוט לפתור אותו. אבל בעזרת בעלך, חשוב שתתייעצו עם גורם מקצועי שאולי ינסה לבנות גשר לתקשורת טובה יותר מולם.
לגבי החג- אני חושבת שהחלטה כזאת היא החלטה של שניכם. האם בעלך מצפה שתשבי מולם ללא תקשורת? האם הוא מצפה ש"תוותרי" לו? האם יש פה איזה פינג פונג ביניכם..?
המצב הזה בו את במחנה אחר מולם (ובעקיפין גם מולו) הוא לא בריא. יש תחושה, ממה שאת כותבת, של תחרות "הוא דווקא לא רוצה לבוא למשפחה שלי", "ואני מאידך לא אבוא לשלו כמובן".
לא עקרוני איפה תחגגו את החג, עקרוני שתהיו משפחה מלוכדת ותוכלו למצוא דרך להתגבר על חוסר התקשורת שנראה כי גם פוגע בכם בסופו של דבר. שימי על כפות המאזניים את הזוגיות והטוב עבור ילדייך שגדלים עם עוד זוג של סבא וסבתא, ובכל זאת את העובדה שזה הורי בעלך ואם תכבדי אותם- תכבדי גם אותו.. אז אולי יותר יבוא לקראתך.
חג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)