התייעצות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• התייעצות
    אלין
    21/03/2010

שלום,

יש לי חבר, מערכת יחסים די טריה למרות שאנחנו מכירים שנים אחורה וחזרנו להיות בקשר. אנחנו מאוד אוהבים וטוב לנו ביחד מכל הבחינות. אני בת 30 והוא 42, שנינו גרושים +1.
    הקטע הוא, שבחיים לא הגעתי לשיאים מיניים כמו שיש לי איתו ובחיים לא חוויתי מה שאני חווה איתו, אני חושבת שגם אצלי משהו השתנה אחרי לידה ובגלל שהתבגרתי, השתנתי הורמונלית.
    מה שמפריע לי זה שנראה לי שטעיתי שאמרתי לו שחיי המין שלי אף פעם לא היו טובים יותר והוא יודע שלא הגעתי לשיאים כאלו, רק איתו.
    אני לא יודעת אם הוא יקח את זה למקום טוב או שיתפוס מעצמו ויקח את זה למקום לא טוב.
    אני כן יודעת שהוא אוהב אותי ואני אוהבת אותו והמשיכה המטורפת בינינו היא הדדית.
    ממש מטריד אותי איך בדרך כלל גבר יגיב לדבר כזה ואולי טעיתי שאמרתי לו...

אלין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התייעצות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיתוף פותח דלתות

עדי בדיחי
    21/03/2010

הי אלין,

לי דווקא נראה אחרת- שיתפת את בן זוגך בכמה טוב הוא עושה לך, לא היית רוצה שיגיד לך, שיביע מולך, כשמרגיש טוב איתך?

כרגע, כנראה מתוקף הראשוניות של הקשר, את חוששת מתגובת נגד מצידו, אולי נחשפת יותר מדי, אולי אמרת משהו ש"ינפח" אותו. אני מניחה שאם הקשר הולך למקום רציני, מפרגן, מעודד, משתף וכנה זה עם זה- הוא ידע לקחת את זה למקום הראוי.

כך בהמשך, גם הוא יוכל לדעת להגיע ולשתף אותך, ולתת לך את המקום הגאה הזה. זכרי שזה חשוב בקשר, לשני הצדדים. בהחלט ייתכן והוא ירגיש נוח לפנות אלייך ותרגישי שזה "חוזר" אלייך וגם את מקבלת פידבק דומה.

הרבה בהצלחה וחג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו