חוסר תקשורת בזוגיות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חוסר תקשורת בזוגיות
    נונה
    23/03/2010

היי לכולם, קצת מוזר לי לחשוף את בעיותיי כך באינטרנט, אני בת 28, נשואה+ תינוק בן חצי שנה,בעלי בן 37 ויש לו ילדה בת 6 וחצי מקשר קודם (לא היה נשוי)אני ובעלי כל הזמן רבים, יש בינינו חוסר תקשורת מטורף,כל ריב נגמר בפיצוץ שגורם לכך שאנו לא מדברים כמה ימים ( רק מה שקשור בילד), יש לציין כי אנחנו נמצאים בטיפול זוגי כבר כמעט שנתיים ואני מרגישה שזה ממש לא עוזר, לא מרגישה שבעלי מפנים את כל מה שהמטפלת ממליצה,ומרגישה קושי גדול בכך שהילדה שלו דתיה, ועל מנת שהיא תבוא לסופ"ש כל שבת שניה אלינו, עלינו לדאוג שהיא תשמור שבת, דבר שמאוד מקשה עליי בעיקר עכשיו כשיש לי ילד (אנחנו נשואים 3 שנים,מתוכם שנה וחצי היא מגיעה פעמיים בשבוע וכל שבת שנייה), בעלי לא מוכן לבוא לקראתי, רק אמר שמידי פעם יקח אותה בימי שישי מהגן עד שעה לפני כניסת שבת, קשה לי מאוד השבתות שאנחנו כל היום בבית, ואני חילונית לחלוטין, לאחרונה נוצר מצב שאני לוקחת את התינוק והולכת לחברות ואני מרגישה שזה יוצר "מחנות" אני עם התינוק והוא עם הבת שלו, וזה גורם לי להרגשה נוראה, העניין שהוא לא מבין מה אני רוצה ממנו, יש לציין שהילדה מאוד אוהבת אותי והמטפלת אמרה לבעלי שבשביל שיהיה לי כוחות להקדיש לבת שלו, אני חייבת לשאוב את הכוחות האלו ממנו ושהוא ימלא אותי והוא לא מפנים ועושה בדיוק הפוך! כשאני אומרת לו את תחושותיי בכלל לא מבין אותי, בקיצור אנחנו לא מדברים כבר כמה ימים, אין לי כוחות נפשיים יותר, אני לא רוצה להתגרש אבל אני מרגישה מאוד בודדה ושאין לי למעשה בן זוג אלא סתם בן אדם שאני חיה איתו ורבה איתו המון! יש לציין כי אנחנו אוהבים אחד את השני אבל אנא עיזרו לי, כי ממש קשה לי עם תחושת הבדידות, שהביאה אותי לחשוף את בעיותיי בפורום זה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר תקשורת בזוגיות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• להחליף את המטפלת זוגית

דורית כהן
    25/03/2010

נונה יקרה, אני קולטת את תחושות הייאוש שלך ממה שקורה בינך לבין בעלך. אני חושבת שלאור מה שאת מתארת אולי נכון יהיה לעצור את התהליך עם המטפלת הזוגית. טיפול שנמשך שנתיים ואלו התוצאות - ואת אומרת שיש אהבה ביניכם - לא כך זה צריך להיות. לא כל מטפל מתאים לכל זוג, צריך להבין זאת, ואם זה לא מסתדר - לחפש מישהו בגישה אחרת.
    אם אתם במילא כבר מכוונים לטיפול, ומוכנים להשקיע את הזמן ואת הכסף - חפשו את האדם המתאים לכם ביותר.
    אם גם זה לא יעזור - יש לקוות שתצליחו להתגבר ע"י כך שכל אחד מכם יטה שכם וקצת יבוא לקראת צרכיו של השני. חשוב להיות קשוב למה השני זקוק, ולעשות כל מאמץ לתת לו. הרבה פעמים בני זוג נכנסים לאווירה הפוכה: שכל אחד נלחם להשיג את הצרכים של עצמו קודם כל.
    מה דעתך להילחם על כך שהצרכים שלו יסופקו? זה הפוך על הפוך: אם הוא ירגיש באמת מצידך שאת עושה מאמץ לבוא לקראתו - יש סיכוי הרבה יותר גבוה שהוא ישקיע מאמץ לבוא לקראת הצרכים שלך. ככה זה עובד בטווח הרחוק.
    כבר נאמר ע"י מישהו חכם: האגואיסט הכי גדול - כדאי לו להיות אלטרואיסט!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו