איפה המשיכה?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• איפה המשיכה?
    שיר
    26/03/2010

אני בת 24, במערכת יחסים כ-4 שנים, עם בחור מדהים שאני אוהבת, החבר הכי טוב שלי. תמיד היו לנו ריבים ומורדות שהתגברנו עליהם אבל בזמן האחרון אני מרגישה שהתרחקנו, שהתרחקתי.. היינו שבוע לחוד ולמרבה ההפתעה אהבתי את זה, היה לי חסר תחושת הלבד ולא הרגשתי רע במיוחד, מאז אותו שבוע קשה לי להתקרב אליו יותר מדי, יחסי המין פחתו, אני מרגישה מעין סלידה ממנו וחוסר חשק לגעת בו ושהוא ייגע בי. דיברנו על זה והוא העלה את האפשרות שאולי הוא לקח אותי כמובן מאליו ובגלל זה אני מתרחקת, ואולי כי הוא פחות משקיע בעצמו- ובאמת אני מתחברת לסיבה השניה- אם לא אכפת לו מעצמו, מדוע שלי יהיה אכפת? מדוע שאמשך אליו וארצה אותו ?
    והשאלה שלי היא מה לעשות מכאן? הלוואי שהרצון להיות איתו היה חוזר בין לילה, אבל אני לא מצליחה לראות את זה קורה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איפה המשיכה?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא להישאר תקוע

דורית כהן
    30/03/2010

שיר יקרה, חג שמח!
    אני מסתכל על פרט מאוד חשוב - הגיל שלך. את בת 24, אתם יחד כבר 4 שנים. העשור הזה בין 20 לשלושים הוא כל כך משמעותי, אנשים משתנים בו מאוד, מתפתחים, הולכים לכיוונים שונים. ולפעמים זוגיות שהתאימה פעם כבר לא מתאימה לאחר כמה שנים. לדעתי יהיה נכון לעשות הפסקה. הגוף שלך מאותת ראשון מה נכון עבורך. את צריכה את הזמן הזה להיות לבדך, לא סתם זה היה לך טוב ונכון. קורה משהו ביחסים שלכם כאשר אתם יחד, שלא נותן לך מספיק תחושת חופש להיות את עצמך, להיות נאמנה לעצמך. אולי את עושה יותר מדי ויתורים בנוכחותו. לא בטוח שאת מודעת לכך. אגב, זה שאת מוותרת על דברים חשובים - לא אומר שהוא במצב כל כך טוב. עובדה שגם הוא לא בתקופה טובה, והוא אינו משקיע בעצמו. אולי אם תקחו פסק זמן לחופש אמיתי, ללא מחוייבות, עם הזדמנות להתנסות במערכות יחסים אחרות - אז תדעו האם נשארה אהבה אמיתית או לא. אני חושבת שבגיל שלך שווה לקחת אתה סיכון הזה, ולא להישאר תקועים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ו..

שיר
    30/03/2010

אני לא בטוחה שאני מסוגלת ככה לנתק הכל, בכל זאת זו הייתה תקופה מאוד ארוכה ומשמעותית .... איך עושים צעד שכזה במינימום פגיעות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו