מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לדורית כהן -ניסיון כושלאני28/03/2010
שלום דורית
ייעצת לי לנסות דרכים בהן אוכל לשפר את מערכת היחסים שלי עם בן זוגי
אך ,זה לא מצליח .פשוט רבים ללא הפסקה
יום יום ריבים וחוסר הערכה וחוסר סבלנות אחד כלפי השני.
קשה לי לחיות כך .
נראה לי שבשלב כזה אין טעם להמיך בקשר
כי אין כלל הבנה ותאום בין הבנותינו .
כל אחד מושך לכיווון אחר בחייו ובדרך בה הוא תופס את איך שהוא רואה לנכון את הדברים
וזה תמיד תמיד מתנגש .
נמאס לי
אני רוצה להפרד .
שנינו לומדים ואין לי מושג מה לעשות מבחינה טכנית מבחינת מקום המגורים
אני מתה להיות לבד כבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקפוץ למים הקרים
דורית כהן31/03/2010אני יקרה, צר לי על המצב בו אתם נמצאים, אבל ממה שאת אומרת - פשוט צריך לקפוץ למים הקרים ולהתנתק, ואז לראות איך את מסתדרת. ברור שצפוייה לך תקופה לא פשוטה מבחינת כל הסידורים, וגם קושי רגשי, אבל שאר הדברים כבר יסתדרו לאחר שתבצעי את הדבר הבסיסי שצריך לעשות - להיפרד. כל עוד את לא נפרדת - יש המון אנרגיות שליליות ביניכם, ובטוח שזה מחלחל לכל כיוון ופוגע בכל מה שאתם עושים, ויש לכך נזק מצטבר. כמו נמק, שאם לא קוטעים את האבר הנגוע - הוא מתפשט ופוגע בכל שאר חלקי הגוף. סליחה על הדימוי הנוראי.
אגב, חבל שאינך משרשרת את ההודעה הנוכחית שלך בהמשך להודעות הקודמות, כדי שנדע לייעץ לך בצורה יותר מדוייקת, וזה יהיה מועיל יותר גם לקוראים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)