שלום לכולם

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שלום לכולם
    שלום לכולם
    18/10/2007

שלום אני נשואה 8 שניים אתחתנתי בגיל צעיר מאוד יש לי שני ילדים יש לי ילד עם בעיות שמיעה וקשב וריכוז וילדה בת 4 לפני 3 שניים חלייתי בחולשת שרירים שאני די מתוסכלת מימנה בחצי שנה האחרונה אני די לא מיסתדרת עם בן זוגי יש לו יחס לפעמים לילד שאני לא יכולה לסבול את זה ומרות זאות לילדה הוא יביא את הנשמה לפעמים אני אומרת לו שאני רוצה לאתגרש אז הוא אומר לי שעם אני מיתגרשת מימנו יקחו לי את הילדים כי אני לא מתפקדת ובחורה חולה שכול הזמן בבתי חולים ותלויה בו אני כבר לא נימשכת אליו כמו פעם יש לי צו פינוי מהדירה ב4.11.07 הוא אומר לי שעם לוקחים את הדירה ילכו לאנשים שחתמו לי על הביית ויהרסו עכוד שני מישפחות שלמות מה עלי לעשות כדי להצליח לחיות לבד איך אני יקח את האומץ הזה כי אני די מפחדת תודה מראוש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום לכולם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחלה, זוגיות וצו פינוי

יהודית ברגמן
    21/10/2007

שלום לך!
    הצגת בפנייתך הרבה בעיות. מחלה קשה שלך וחוסר תפקוד היוצר מצב תלותי, בן עם בעיות שמיעה קשב וריכוז, מצב כלכלי קשה, בעיית תפקוד הבעל כאב, צו פינוי לעוד שבועיים מהדירה, וזוגיות לקויה. עליך לרכז מאמצים ולטפל קודם בבעיות הבוערות, כי אם אתם לא מתפקדים כזוג, איך את, אשה חולה מאוד, לא מתפקדת וחסרת אמצעים תסתדרי לבד עם שני ילדים שאחד מהם לא בריא ללא קורת גג. נסי לחשוב מה הכי דחוף וקריטי לך ולילדייך ורכזי מאמצים בכך. לדעתי טיפול בבעיית הזוגיות ניתנת לדחייה בשלב זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיות בין אב לילד חולה

מירי
    01/12/2007

היי אני מקווה שאת מרגישה טוב ובסדר
    אני אם ל3 ילדים ואחד לא שומע טוב כפי שציינת
    איך שבעלך מיתייחס לילד זה נראה שאינו מקבל את ה"פגם" שבו כיביכול
    תראי אין לך מימה לפחד ככה זה בעולם גם אני היתגרשתי וזה לא כזה נורא אין לגבר מה לאיים עליך מלבד זה שיקחו לך את הילדים אני עברתי את אותו הסרט וגם עלי הוא איים בזה
    תשמעי אני חיה לבד כבר 4 שנים לא לקחו לי את הילדים שלושתם איתי
    גם אני היתחתנתי מאד צעירה אני לא יודעת באיזה גיל היתחתנת
    אבל אני היתחתנתי בגיל 17 וחצי
    ואים זה היחס שהוא נותן לבן שלך תדעי לך שילד כזה להפך הוא זקוק ליותר חום ואהבה ביגלל הבעייה שלו
    ואים זה היחס תיתגרשי אין לך מה לפחד אף אחד לא יקח מימך את הילדים
    את חולה כמו שהבנתי אבל שוב זו לא סיבה מצדקת שיקחו לך אותם
    אים הם מטופלים!!
    אני אמנם לא חולה אבל אני עברתי מקרה יותר חמור ולכן האמנתי שאולי יקחו לי ואף אחד לא לקח לי אותם
    כולם איתי
    אים את מרגישה שאת זקוקה לדבר עים מישהי אשמח מאוד לדבר איתך
    המייל שלי הוא [email protected]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו