פגיעה קשה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• פגיעה קשה
    שמחה
    31/03/2010

אני בן 40 נשוי קצת יותר מ15 שנה לאשה מקסימה,חכמה ויפה בת גילי.
    בשנה האחרונה הרגשתי שמשהו קורה ושאלתי המון שאלות כאשר תמיד התשובה היתה שהיא
    בלחץ מהעבודה והילדים אבל חוץ מזה לא קורה כלום.
    כאשר שאלתי שאלות ברורות בעניין גבר אחר קיבלתי תשובות כעוסות או זילזול ואפילו נאמר לי במפורש ויותר מפעם אחת שהיא משדרת שהיא לא מעוניינת ולכן אף אחד לא מתחיל איתה.
    אפילו נאמר לי שאולי היא תמימה מדי אבל באמת אף אחד לא מתחיל איתה.
    לפני כחודשים היא שכחה את המייל פתוח ואני שכבר הייתי רגיל לחפש ולחטט ( למרות שבד"כ אני ממש לא כזה ) ניצלתי את ההזדמנות והתחלתי לבדוק את המייל שלה.
    ואז חשכו עיני אשתי האהובה ואם ילדי מאוהבת עד מעל הראש באדם אחר.
    כמובן שעמדתי מולה ודרשתי הסברים.
    כאשר הבינה שאין מנוס פתחה את הקלפים.
    לטענתה מרבית הדברים שקראתי היו מיועדים לה ולא נשלחו אליו מאחר והסיפור ביניהם הסתיים מספר חודשים קודם לכן אך הגעגוע נשאר.
    כמו כן היא טוענת שלא היה ביניהם שום דבר פיזי.
    להפתעתי למרות המשבר והכאב הגדול החלטתי להישאר בבית...
    הקושי גדול ונכנסתי לדכאון עמוק.
    הייתי רוצה לדעת האם מנסיונכם יש אפשרות לשקם מערכת יחסים ארוכת שנים כשלנו לאחר מקרה שכזה? האם ניתן יהיה אי פעם לשכוח ולסלוח ?
    חשוב לדעת שבשבועות האחרונים אני זוכה לכמויות יפות של חום ואהבה כמהם לא זכיתי לקבל כבר שנים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פגיעה קשה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הזדמנות פז לחבר חזון חדש לנישואיכם

דורית כהן
    03/04/2010

שלום לך המבולבל. צר לי על הטלטלה שאתה עובר. לגבי שאלתך, אני יכולה להגיד לך שקיבלת מתנה גדולה, והשאלה היא האם תשתמש בה בצורה נבונה. לאור השקרים וההסתרות וההכחשות- ברור שמערכת היחסים שלכם לא היתה אמיתית ולא היה בה חופש לשתף בכמיהות, בצרכים. נאלצת לרגל אחריה והיא נאלצה לשקר לך. אגב, על מנת קצת להרגיע - זו לא מערכת יחסים יוצאת דופן. המון זוגות מגיעים למצב כזה של שקרים והכחשות וחשדנות, וכאשר מופיע איזה גורם שלישי מעוניין ולהוט - זה מאוד מפתה לצאת החוצה, להתנסות, להתרגש מחדש.
    אתה ודאי מתפלא למה כתבתי שזאת מתנה.
    משום שזה היה ניעור רציני לזוגיות שלכם! קריאת כיוון, אור אדום, תמרור אזהרה שככה אי אפשר להמשיך. היא סיימה את היחסים איתו והיום נותנת לך המוןמ תשומת לב. חשוב שתבררו ביניכם בהזדמנות הזאת שניתנה לכם - מה חסר בזוגיות שלכם. מה חסר לכל אחד מכם באופן אישי ומבחינה זוגית. זאת הזדמנות להינשא בשנית. לכתוב מחדש את חוזה או חזון הנישואין שלכם, בלי שקרים והסתרות, עם הרבה יותר חופש אישי ממה שהיה. אני מכירה זוג ש"התחתן מחדש" על פי העיקרון הזה אולי שמונה פעמים בארבעים שנים!
    למה זה חשוב לעשות את החוזה מחדש? כי דברים משתנים. אנחנו משתנים, הצרכים שלנו משתנים, דברים שפעם שימחו אותנו וריגשו אותנו שוב לא עושים זאת, וזוגיות טובה היא זוגיות שאינה קופאת על שמריה, שיש בה הקשבה, הבנה והליכה לקראת הצרכים של שני בני הזוג.
    מה אתה אומר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דורית שלום.

שמחה
    04/04/2010

דורית שלום.
    ראשית תודה על ההתיחסות הדברים שכתבת חשובים עבורי ומאשרים לי כי ניתן יהיה לתקן את חיי הנישואין שלנו.
    אהבתי לבת זוגי גדולה מאוד כמו גם החשיבות הגדולה שאני רואה ביציבות הבית עבור ילדינו
    על כן אעשה הכל מעל מנת להצליח ולעבור את המשבר ולהמשיך קדימה.
    קצת קשה לי להסתכל על הדברים כעל מתנה שכן ניתן היה לשתף אותי בשלב כל שהוא במה שעובר או עבר על אשתי ולחסוך ממני לראות את הדברים אך לצערי זה המצב ועם זה אני צריך ללמוד לחיות.
    תודה רבה וחג שמח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו