מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דורית שלום,שמרית31/03/2010
דורית שלום,
אני בחורה בת 28 יש לי חבר במשך שנה הוא מקסים ואינטילגנט ואני אוהבת אותו מאוד
אני מרגישה שהוא יעשה בשביל הכל, כל עוד זה נוח לו, הוא לא יהיה מוכן לוותר ולצאת מאזור הנוחות שלו ולהקריב עבורי אבל כשאנחנו הוא ביחד הוא מקסים מראה לי שהוא אוהב אותי ואני ממש מרגישה שהוא מעריץ אותי ,
הוא הבהיר לי שכרגע טוב לו מאוד אבל הוא לא יודע מה יהיה בעתיד
אני לא משלה את עצמי ויודעת שאני כנראה לא מספיק חשובה לו כמו שהוא חשוב לי
אני חושבת שזה חזק ממנו הוא כן רוצה לאהוב אותי יותר ולהתקדם איתי אך משהו עוצר אותו אולי תכונות אצלי שהוא אפילו לא יכול להעיד עליהן, האם לדעתך הדבר עשוי להשתפר , הוא יכול להשתנות ולפתח אהבה חזקה יותר ... הכל מעולה אבל אין לי את הביטחון בקשר מפאת גילי ורצוני להתמסד כנראה אסיים את הקשר אני פשוט רוצה לדעת שעשיתי הכל לפני שויתרתי
שמרית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ההגיון לעומת הרגש
דורית כהן03/04/2010שמרית היקרה, לצערי אינני יכולה לתת לך תשובה רצינית על שאלתך על סמך מה שכתבת עליכם. אני יכולה רק לנחש, על סמך מקרים אחרים בהם נתקלתי, אבל חשוב לעת שכל מקרה הוא לגופו, והחבר שלך הוא אדם אחד ויחיד ורק מי שבאמת יכיר אותו היטב, וישוחח איתו ויתרשם - יוכל לתת לך תשובה יותר רצינית, וגם אז זה יהיה רק ניחוש מלומד...
את צריכה לשאול את עצמך האם עשית את המקסימום למען הקשר, כי אהבה כזאת חזקה שאת מתארת - לא מוותרים עליה בקלות.
אבל, עלי לומר שלעיתים קרובות עוצמת האהבה אינה דומה אצל שני בני הזוג. אני חושבת שזה כך כמעט אצל כל זוג, שאחד מבני הזוג מרגיש שהוא אוהב יותר מאשר נאהב. זה כשלעצמו כל כך שכיח, שזו לא סיבה להפסיק יחסים, אלא אם השני פשוט לא אוהב בכלל. אבל, מכיוון שאת כותבת שחשוב לך כבר להתמסד, ואילו הוא כנה איתך ואומר לך שהוא לא נמצא עדיין בשלב הזה ושהוא לא יודע מתי והאם זה יקרה, אז עלייך לעשות את החשבון - יש לך שני נתונים מאוד חשובים שהופכים את היחסים שלכם ללא מתאימים לך בשלב הזה של חייך - האחד, המצוי - שיש פער בעוצמת האהבה, והשני - פער במחוייבות.
הרגש אומר לך להישאר, אבל כנראה שההגיון אומר להמשיך הלאה. אם זה נועד להיות - יתכן שכאשר תעזבי אותו - הוא יתעורר ויבחון עם עצמו עד כמה היחסים איתך חשובים לו. ואם זה לא יקרה - זה מבחן חשוב עבורך - להבין שזה לא זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)