לא מאושרת

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לא מאושרת
    ריקי
    02/04/2010

שלום,

אני בת 33, אני ובעלי בזוגיות כמעט 12 שנה ונשואים 9 שנים, יש לנו 2 ילדים ועוד אחד בדרך. לפניו לא היו לי קשרים רציניים, והוא הראשון מבחינה מינית. לעומתי הוא "בעל נסיון" רב עם בנות זוג ומין.

במהלך כל השנים, העיב עלי העובדה שאני חסרת נסיון, ושהוא נראה טוב ויכול "ללכת" עם אחרות.

במהלך כל השנים ובמיוחד בשנה האחרונה מפריע לו העובדה שאני לא יוזמת, ולא פתוחה לצורות אחרות של יחסי מין (כמו אורלי ואנאלי)- אני לא מרגישה נוח עם זה. הוא טוען שאני צריכה לעבור איזשהו טיפול כדי להפתח, האמנם? כמו כן בזמן האחרון הוא אומר שהוא רוצה להתנסות עם נשים אחרות והוא רק צריך את האישור שלי, אבל אני לא מסוגלת.

הוא גם יזם פגישה אינטימית ביננו לבין זוג נוסף- ניסיתי לזרום איתו- אך לא הייתי מסוגלת "ללכת עד הסוף", הוא ביקש את אישורי ושוב לא הסכמתי. אז הוא טען שאני לא זורמת.

אתמול היתה ביננו שיחה- טענתי שאני לא מאושרת במערכת היחסים הזו, אמנם אני אוהבת אותו וקנאית לו, אבל אני לא שלמה עם עצמי. הוא טען שהוא אוהב אותי כ"בת משפחה" ורואה את הקשר ביננו לעוד הרבה שנים. אבל לא מפריע לו שאני אהיה עם גברים אחרים (מה שאני לא מסוגלת להרגיש). די נעלבתי שזה לא מפריע לו ושהוא לא קנאי לי, אני לא מרגישה נאהבת.

יכול להיות שכרגע אני יותר רגישה בגלל שאני בהריון, אבל אני לא מפסיקה לבכות.

תעזרו לי, מה עלי לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מאושרת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פער בהתפתחות המינית

דורית כהן
    05/04/2010

ריקי היקרה, צר לי על מה שאת עוברת. גם חבל לי שבעלך לא יותר רגיש אלייך דווקא עכשו שאת בהריון, כאשר כל אישה כמעט מרגישה פחות מושכת.
    אבל יחד עם כל ה"חבלים" - עדיין יש לך בעייה שכדאי להשקיע בפתרונה: מה שאת מתארת מעיד שיש ביניכם פער בהתפתחות המינית. הוא צבר הרבה נסיון לפנייך, וכמו הרבה גברים מרגיש מאוד פתוח לגבי המיניות שלו וזקוק לריגושים חדשים. ואילו את יותר סגורה ממנו, יותר מהססת לנסות דברים חדשים - בין אם מדובר בתנוחות חדשות ובין אם מדובר בבני זוג אחרים.
    שני דברים ראויים לציון - שבעלך עושה מאמץ לכלול אותך בתוך החוויות המיניות שהוא מנסה ליצור, ולא עושה זאת בחוץ, כמו הרבה אחרים. שנית - שיש בו יצריות חזקה, וזה (כך אני חושבת) עדיף על יצריות חלשה, לא?
    על מנת ש"תיפגשו" איפשהו, קשה לי להאמין שהוא יוותר על היצריות שלו או יצמצם אותה. חשוב מאוד שאת תראי מה את יכולה לעשות לטובת העניין. אמנם עכשו זה לא ממש הזמן המתאים כל כך כי את בהריון, למרות שגם בהריון ניתן לנסות תנוחות חדשות ומעניינות, ואומרים שיש אורגזמות חזקות בהריון, משום שכלי הדם באזור כבר מאוד גדושים ויש גרייה מקומית בכל מקרה. אבל בעיקרון, אולי שווה לך לגשת לכמה שיחות עם סקסולוגית, שתתן לך רעיונות איך לגוון ואיך להפתיע אותו ולרגש אותו. אולי אם תשמעי עצות ממישהי מקצועית תוכלי להתגבר על הביישנות הטבעית שיש לך, כמו להרבה נשים שלא התנסו עם פרטנרים נוספים. ואם לא לסקסולוגית, אז תחפשי חומר באינטרנט. אני יכולה להמליץ לך על אתר שנקרא "יחסים" שבו יש המון מידע ראוי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו