מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- איך להתחיל עם ידידהרומן02/04/2010
שלום, רציתי להתייעץ איתכם אולי תעזרו לי.
הייתה לי חברה שנתיים ונפרדנו סופית, יש לי ידידה שגם לה היה חבר שנתיים בערך והיא גם נפרדה ממנו.
בזמן אחרון אני יוצא איתה לפעמים לדבר ולהסתובב....אני מרגיש שאני רוצה אותה , לנסות להיות איתה במערכת יחסים אבל אני לא ממש יודע איך עושים את זה.
כשהיא מדברת אתי היא מספרת לי הרבה דברים שהיא לא מספרת לאנשים אחרים, אותו דבר גם אני, היא מחייכת אלי הרבה וגם אני אבל אני לא בטוח ממש שאני באמת מעניין אותה ואני לא רוצה ליצור מצב של פאדיחה.
למשל היום כשראינו סרט אצלי בבית הלכתי למיטה ואמרתי לה בואי, היא אמרה "לא זה בסדר אני פה" וישבה על הכסא שליד. באמצע סרט היא זזה על הכסא כי ראיתי שלא היה לה ממש נוח אז אמרתי לה שוב "בואי לפה למה את יושבת שם" והיא שוב אמרה לי "זה בסדר נוח לי אני אוהבת את הכסא הזה והמשיכה לשבת".
שאלתי אותה "את מתייבשת או משהו?" היא אמרה "לא. נוח לי פשוט" והמשיכה לשבת.
לפעמים יש לי תחושה לפי ההתנהגות וצורת הדיבור שלה שאני כן מעניין אותה, אבל לפעמים אני חושב בגלל דברים מסויימים , לדוגמא מה שסיפרתי עם הסרט.
ואני לא יודע מה לעשות בקשר לזה איך להיות בטוח ואיך לדעת שיש לי סיכוי איתה.
אשמח עם תעזרו לי תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי רומן
עדי בדיחי04/04/2010תודה ששיתפת אותנו. לגבי שאלתך-
כמו שיתכן והיא מעוניינת-יתכן והיא לא. אבל עד שלא תנסה לא תדע. חשבתי על כך שאולי תוכל ליצור עוד כמה סיטואציות של כנות, שיתוף (כמו ששיתפה אותך בדברים שלא סיפרה לאחרים), ובכך תוכל לגשש עוד קצת לבדוק את תגובותיה. לא הייתי מסתמכת על תגובה אחת שלה, היא יכלה לפעול כך גם היתה נבוכה בדיוק כשם שהיתה לא מעוניינת.
אני יכולה לספר לך וזה לבטח לא יחדש הרבה- במצבים של אינטימיות ושיתוף רגשי, הרבה רגשות עולים, ביניהם יכולים כמובן להיות גם רגשות רומנטיים. עם זאת ייתכן והיא גם חוששת לגבי הידידות ביניכם ורוצה לשמור אותה על אותה גחלת.
כך או כך, כמה תוכל להמשיך עם הידיעה שאתה מתאהב בידידה טובה, ואתה רוצה בה יותר מידידה, היא לא תדע זאת ותמשיך הלאה כשהיא חושבת שאיך מעוניין וכו' וכו'?
לכן המלצתי היא שתצאו לבית קפה שקט, להליכה ביחד, פיקניק, וכד'- מקומות בהם יש מקום להתבטא באופן חופשי, אינטימי, תנסה ליצר אוירה יותר אישית ואולי אז תוכל לגשש יותר מבלי לפגוע במה שקיים. ייתכן והיא מעוניינת ומרגישה כמוך. :) אם עדיין תהיה לך אותה התלבטות, תצטרך לקבל החלטה אם לשים את הדברים על השולחן או לא. מניסיון- אין טוב יותר מהאמת.
בהצלחה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)