מריבות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מריבות
    יוסי
    06/04/2010

שלום
    אני חי עם אישתי כבר כמה שנים והרבה פעמים אני עושה טעוית כמו אם אישתי לא מרגישה טוב
    ובמשך היום לא שאלתי איך היא מרגישה אז זה נהפך לריב ובמקום לתקן אותו מיד זה נגרר ככה
    וזה יכול להיות יום שלם.
    הייתי שמח אם תוכלי לעזור לי גם איך לפתור ולפצות על זה מייד וגם עם לא הצלחתי מייד אז איך אפשר לתקן את זה גם בהמשך.
    תודה מראש יוסי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מריבות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הי יוסי

עדי בדיחי
    08/04/2010

ניכר שאתה מאוד אוהב את אשתך וחשוב לך שהיא תהיה רגועה ומאושרת.
    דבר נוסף שעלה מהודעתך הוא שנראה כי אתה מאוד עסוק בלרצות את אשתך, שלא תכעס, שלא תיפגע, וזה טבעי. אבל ואולי גם המקום שלך חשוב כאן- כל אדם עושה טעויות.. ואם לא דרשת בשלומה במיידי אין זה אומר שחלילה אתה לא אוהב ולא אכפת לך.

לכל זוגיות האופי והמרקם שלה, ייתכן וכך אצלכם זה בנוי ואם טוב לך במקום הזה- בסדר גמור. היה לי חשוב לשקף לך את זה, כי מהודעתך עולה הצורך שלך "תמיד להיות בסדר ואם לא לתקן מייד".

לצערי אין תשובות קסם, מה שחשוב במצבים כאלו הוא למצוא תיזמון נכון שאשתך במצברוח טוב ורגועה, ולהגיד לה מהמקום שלך את הקושי (אם קיים כזה) כשכל הזמן צריך להיות בסדר, ולא לעשות לידה טעויות. לשקף לה שאכפת לך גם אם עדיין לא "קלעת בול" למה שהיא מבקשת. כמובן לשים לב, כמובן לחבק, כמובן לשאול לשלומה ולא להעביר את כל היום בהתעלמות, אך לא במצב בו אתה מרגיש שעומדים לידך עם סטופר, אחרת איך ההתנהגויות שלנו יהיו טבעיות?

כשתדבר איתה ברוגע, אולי גם תוכל לשאול אותה מה היא אוהבת ומה חסר לה, ואיך תוכל לעשות אותה מאושרת יותר ופחות זועפת. בכל אופן חשוב שהיא תזכור שכולנו בני אדם. :)

בהצלחה רבה
    עדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו