מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מריבותיוסי06/04/2010
שלום
אני חי עם אישתי כבר כמה שנים והרבה פעמים אני עושה טעוית כמו אם אישתי לא מרגישה טוב
ובמשך היום לא שאלתי איך היא מרגישה אז זה נהפך לריב ובמקום לתקן אותו מיד זה נגרר ככה
וזה יכול להיות יום שלם.
הייתי שמח אם תוכלי לעזור לי גם איך לפתור ולפצות על זה מייד וגם עם לא הצלחתי מייד אז איך אפשר לתקן את זה גם בהמשך.
תודה מראש יוסי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי יוסי
עדי בדיחי08/04/2010ניכר שאתה מאוד אוהב את אשתך וחשוב לך שהיא תהיה רגועה ומאושרת.
דבר נוסף שעלה מהודעתך הוא שנראה כי אתה מאוד עסוק בלרצות את אשתך, שלא תכעס, שלא תיפגע, וזה טבעי. אבל ואולי גם המקום שלך חשוב כאן- כל אדם עושה טעויות.. ואם לא דרשת בשלומה במיידי אין זה אומר שחלילה אתה לא אוהב ולא אכפת לך.
לכל זוגיות האופי והמרקם שלה, ייתכן וכך אצלכם זה בנוי ואם טוב לך במקום הזה- בסדר גמור. היה לי חשוב לשקף לך את זה, כי מהודעתך עולה הצורך שלך "תמיד להיות בסדר ואם לא לתקן מייד".
לצערי אין תשובות קסם, מה שחשוב במצבים כאלו הוא למצוא תיזמון נכון שאשתך במצברוח טוב ורגועה, ולהגיד לה מהמקום שלך את הקושי (אם קיים כזה) כשכל הזמן צריך להיות בסדר, ולא לעשות לידה טעויות. לשקף לה שאכפת לך גם אם עדיין לא "קלעת בול" למה שהיא מבקשת. כמובן לשים לב, כמובן לחבק, כמובן לשאול לשלומה ולא להעביר את כל היום בהתעלמות, אך לא במצב בו אתה מרגיש שעומדים לידך עם סטופר, אחרת איך ההתנהגויות שלנו יהיו טבעיות?
כשתדבר איתה ברוגע, אולי גם תוכל לשאול אותה מה היא אוהבת ומה חסר לה, ואיך תוכל לעשות אותה מאושרת יותר ופחות זועפת. בכל אופן חשוב שהיא תזכור שכולנו בני אדם. :)
בהצלחה רבה
עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)