מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעל איטי ועצלן!!!!נילי11/04/2007
שלום!
אני בת 25 נשואה שלוש שנים+1.
לבעלי יש תכונה שמקשה עלינו בשגרת החיים היומיומית ומפרה אותי מכל איזון עד כדי כך שאני מרגישה לעיתים שאני יוצאת מדעתי ונעשית לא שפויה מרוב עצבים ותסכול ממנו.
הוא לא קם בזמן,מאחר לכל עבודה ולכן פוטר מעשרות מקומות עבודה,
ביניהם הוא איבד מקומות ממש טובים שיכלו לקדמו בהמשך גם מבחינת שכר.
נמאס לי להיות האם הכפייתית והקרציה שמעיקה בבוקר אך כלום לא עוזר ניסיתי את הכל : בטוב,ברע ובאדישות וכו' אני ממש מיואשת זה גם מאוד מרחיק ביננינו גורם למתחים וזה מתבטא בכל מיני תחומים.
מה עושים? יש טיפ חכם מניסיונך? הוא לא מוכן ללכת לטיפול אך המצב פוגם באיכות הקשר והוא אטום לחלוטין מלהבין ולקבל או לחילופין מבטיח שישתנה אך כלום לא קורה. האם הוא לעולם לא יתבגר? כולם אמרו לי הזמן יעשה את שלו אך המצב רק מדרדר כי הוא מרגיש שאני אהיה תמיד שלו ולכן עושה מה בראש שלו. נמאס לי כבר, זה מצב כרוני.
לא שאני מושלמת אך אני מנסה לפחות להתקדם,לשנות את עצמי והוא פשוט לא עיקבי בגרוש.
האם זה אופי שלא ישתפר מעולם??? איך אפשר לעזור לשנינו מבלי לפגום בזוגיות שכבר נשחקת גם כך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אתם בתוך "מעגל קסמים זדוני"
דורית כהן11/04/2007עידית, לדעתי שניכם נכנסתם לתוך "לופ" - מעגל קסמים זדוני, שבו הוא נכנס לתפקיד של הילד החלש, הנכשל, ואת לתפקיד האמא האחראית, אך גם הביקורתית והמפחידה (אותו). שניכם כבר מצפים מראש מה יקרה וצופים מראש את תגובתו של בן הזוג. אי אפשר לצאת ממעגל הקסמים הזה ללא עזרת צד שלישי. מה שאת מתארת הוא מצב בלתי נסבל שהולך ונעשה גרוע מארוע לארוע וחייבים לשבור אותו, כאשר הכיוון הוא שבעלך יראה עד כמה חוסר האחריות שלו מזיק קודם כל לעצמו (!!!) ויחליט מה הוא (!!!) רוצה לעשות בקשר לכך. יש לי הרגשה שכל עוד את משמשת לו בתפקיד השוטרת, הוא ימשיך להרשות לעצמו להיכנס לתפקיד הילד הלא אחראי. אני מבינה שמאוד קשה לך לאפשר לו להיות אחראי לעצמו עד הסוף כאשר מדובר בילד משותף ובשמירה על כלכליות המשפחה. ומכיוון שזה כל כך קשה - אתם זקוקים לעזרת מישהו חיצוני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)