משבר

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• משבר
    לילו
    09/04/2010

שלום
    בעלי ואני נשואים 3 שנים אנחנו יחד 9 שים ישלנו ילדה משותפת בת שנתיים.
    מאז ההריון בערך אנחנו לא מקיימים יחסי מין. אולי 4 פעמים מאז שנכנסתי להריון ועד כה.
    לי אין חשק בכלל בשום מגע ואפשר לומר שבזמן האחרון כל נגיעה אפילו בטעות מעוררת בי גועל. אני לא נמשכת אילו בכלל ואני לא מסוגלת לבוא במגע רק למענו למרות שניסיתי אבל הגוף שלי לא מצליח להשתחרר , אם אני לא שותפה מלאה אני לא יכולה להנות.
    אני מאד אוהבת אותו ואנחנו חברים טובים , אבל התחושה שלי שזהו אי אפשר יותר הסבלנות שלי מתפקעת אין לי כח לריב ולהתווכח על כל דבר כמעט התקשורת ביננו כבר עוברת כל גבול , כל הזמן הזה שאנחנו ביחד אין לנו כח לשמוע אחד את השניה אני חשה רוויה מהזוגיות הזו חשוב לי לציין שבנושא המיניות גם בזמן שהיינו חברים היו לנו תקופות ארוכות מאד ללא מגע.
    תמיד הרגשתי לא לגמרי בטוחה לגבי הזוגיות שלנו והתחושה הזו מלווה אותי עד היום תחושת התסכול לא מרפה ממני ואני ממש לא יודעת מה לעשות. המצב הכלכלי שלנו לא פשוט שנינו בונים את עצמנו כלכלית וזו תקופה לא פשוטה.
    כהורים לבתנו אנחנו צוות שהולך לנו דיי טוב ויש הסכמה וכבוד ביננו אך כאשר הילדה לא בסביבה כאילו כל המסכות יורדות ותחושת הקיפאון והניתוק עולה.
    אני מתארת לעצמי שכל הזוגות בצורה כזו או אחרת חווים קשיים מה שאני לא מצליחה להבין אייך אפשר ממקום כל כך רווי מלא בתשישות להתגבר ולהמשיך יחד לשנים יפות יותר?
    אני לא רוצה להתגרש כדי לא לפגוע בילדה ובמשפחה מסביב (שלא תומכת בגירושין) אבל לצערי לא נראה לי שקיים פיתרון שיהיה נכון יותר עבורנו?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משבר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פנייה אמיצה לטיפול זוגי

דורית כהן
    10/04/2010

לילו היקרה, צר לי על מה ששניכם עוברים. אין לי ספק שאי אפשר להשאיר את המצב כך וחייבים להתחיל - כמה שיותר מהר - לטפל דרך ייעוץ זוגי יסודי - על מנת לקבל את ההחלטות הנכונות.

למה מהר? כי ככל שעובר יותר זמן בו אתם בנתק רגשי ובקפאון כמו שכתבת - כך זה ייעשה יותר מצב קבוע ויהיה קושי ל"המיס" אותו ולשנות אותו.

בטיפול זוגי ניתן יהיה לראות האם אפשר להפשיר את יחסיכם, לעבוד על התקשורת שלכם, שציינת שאיננה טובה, לחקור לעומק מה הבעיות בתחום הסקס, שהבנתי ממך שכבר היו שם בתחילת חייכם המשותפים. בתהליך נכון, תלמדו כלים חדשים שתוכלו ליישם, ולראות האם לאורך זמן - לאחר שינוי בהתנהגות ובצורת התקשורת - תחול הפשרה ברגשות, יחול שינוי באינטימיות הגופנית.
    ואם כל זה לא יצליח - הייעוץ יכול לעזור לכם לקבל החלטות נכונות. יכול להיות שבסופו של התהליך תחליטו להיפרד, אם לא יחול שינוי מספיק. ואולי ההחלטה הזאת היא ההחלטה הנכונה ועדיף לא לחכות איתה? אלו החלטות שלכם ולא של המשפחה המורחבת. בייעוץ גם תוכלו לדעת האם זהו רק שלב מצוי שעובר, או שאצלכם זה לא ניתן לשיפור.
    אני מאחלת לכם שתמצאו את האומץ לפנות מהר ולטפל במצב, כי לא יהיה נכון להשאירו כמו שהוא, זה יגרום יותר ויותר סבל לשלושתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו