מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אובדת עצותהמאוהב09/04/2010
אני אישה בת 48 גרושה כשנתיים, אימא לשלושה ילדים גדולים,
אני במערכת יחסים עם גבר נשוי עם ילדים כשנה, נקשרתי אליו ואני מאד אוהבת אותו.
הוא עושה בשבילי הכל, מוכן לקטוף את הירח בשבילי,מפנק אותי, רוכש עבורי מתנות,
מכיר גם את ילדיי.
לדבריו, אינו אוהב את אשתו, ואינו יכול להתגרש, והוא רוצה לעשות זאת בדרך שלו,
הוא אדם מאד רגיש לסביבה, ולדבריו אינו יודע איך להתגרש מאשתו, חושש מתגובת הסביבה והילדים
ששאלתי לעתידינו המשותף, תמיד הוא אומר תני לי זמן בסוף אני אתגרש.
בימים האחרונים הכרתי בחור נחמד שנמצא בתהליכי גירושין ונחמד לנו ביחד.
לדבריו, המערכת שבה אני נמצאת עם נשוי איננה בריאה, וטוב שאעמיד אותו במקום, או איתי או עם אישתו, וכי הוא רוקד על שתי חתונות וטוב לו שכך, מקבל את הריגוש ממני, ומאשתו את המשפחתיות.
וכך עשיתי, העמדתי אותו במצב או שהוא איתי לתמיד ואו שהוא עם משפחתו ואשתו, הוא לקח זאת קשה, ואף בכה, וביקש שאתן לו זמן והוא יעשה זאת בסופו של דבר.
לצערי עד היום לא עשה כל מעשה בכדי להבהיר לי את דרכו לסיום נישואיו
אנא, הציעו לי מה לעשות אני נואשת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי
הילה10/04/2010הי,
את מתארת מצב שבו את ממתינה להתחייבות מלאה ממנו.
לדעתי, כל עוד את נהנית מהקשר איתו אז תמשיכי, בתנאי שאת לא ממתינה לו שיעזוב את אישתו ובתנאי שאת מבינה, שייתכן מאוד שהקשר שלכם יישאר ללא שינוי. לפי מה שאת מתארת לא נראה לי שהוא יעזוב את אישתו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי דנית
עדי בדיחי11/04/2010בהמשך לדבריה של הילה, הצלחתי להתחבר לעצה החכמה שהבחור שהכרת הציע לך- להעמיד אולטימטום (אם כי לא הבנתי מה פירוש "נחמד לנו יחד").
אני לא יודעת סטטיסטיקות, אבל אני לא בטוחה שיש הרבה אנשים שעושים "קאט" כ"כ מהר, מהמשפחה, ממה שכבר בנו, מהחברה, מהילדים וכו'. קשה מאוד לעזוב הכל ולהשאיר מאחורה משפחה, ילדים, אשה וכולם פגועים. הרבה יותר קל באמת להנות משני העולמות.. וכולם מרוצים.. או שלא.
"בסוף אני אתגרש" יכולה להיות אמירה שנשמעת טוב, כמו כן יכולה גם להיות אמירה שיכולה לנסות להרגיע אותך לעת עתה אבל לכי תדעי מתי זה יקרה. "בסוף".
קל אולי להציע מהמקום הנייטרלי, אבל אני באמת חושבת שמגיע לך מישהו פנוי, פנוי לגמרי, מבלי ה"לחכות" הזה, הלהרגיש במקום שני הזה, עם כל ההסתרות וכל רגשות האשם.
כתבת כי עד היום לא היה צעד משמעותי לסיום נישואיו- ממה שסיפרת על חששותיו, לא השתכנעתי שזה יקרה בקרוב. ואולי זה טוב, כי זה יאפשר לך להכיר מהתחלה, על דף נקי וחלק, ומראש ללכת על מישהו שישים אותך במקום ראשון ולא אחרי האשה הפורמלית שלו.
מאחלת לך שתקבלי את ההחלטה הנכונה עבורך.
עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)