מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- האם הפורום לנשים בלבדשמחה12/04/2010
שלום
האמת שאני מנסה בעזרת הפורום לקבל קצת תמיכה ועזרה ומתקבל אצלי הרושם שאולי אני לא במקום הנכון אולי העדיפות כאן לנשים בלבד?
אני בן 40 + 2 נשוי כ15 שנה עד לפני כשנה באושר.
לפני שנה התחלתי להרגיש שמשהו אצל אישתי לא בסדר. היא התחילה להתרחק ממני ולדבר בצורה מאוד לא נעימה על הצורה החיצונית שלי ( שלא רעה בכלל ) ועל ההתנהגות שלי וההורות שלי.
לאחר מכן שמתי לב ששינתה את פרטי הלבוש שלה והתחילה לרדת במשקל .
כאשר שאלתי מה קורה היא אמרה לי שהיא במשבר גיל 40 ובדיכאון . אני שמכיר אותה טוב הרגשתי שמשהו לא טוב קורה.
עברנו שנה קשה מאוד במהלכה שכרתי בלש פרטי שהביא לי תוצאות קשות.
אשתי היקרה והאהובה התאהבה בגבר אחר ( נשוי גם הוא ).
לפני מספר חודשים העניין התפוצץ והיא אמרה לי שלא ממשה את אהבתה ובחרה להישאר איתי .
אני מאוד מאוד אוהב את אישתי ולקחתי על עצמי את כל הטעויות שאני עשיתי בדרך.
היום הקשר בינינו טוב מתמיד אך עם זאת המחשבות הפחדים וחוסר האמון לא מרפים.
אינני מפסיק לחשוב על הדברים שראיתי , על הדברים היפים שכתבה לו ועל אהבתה אליו.
האם יש סיכוי אמיתי לשקם את הזוגיות שלו ? לשכוח ולסלוח ?
אשמח לשמוע סיפורים מהצד השני.
נשים שהתאהבו בגבר אחר במהלך הנישואין והצליחו בסופו של דבר לשקם את הזוגיות שלהן.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא צריך לכעוס
הילה12/04/2010אין לי ממש עצה חכמה לתת לך. זה גם תלוי למה בסופו של דבר החליטה לא לממש את אהבתה לגבר האחר..וכמובן מה שיש בינכם. לא עברתי דבר כזה, אבל אני מתארת לעצמי שזה לא קל לחיות עם אדם אהוב שפגע בך ובאמונך כל כך. אתה אומר שאתה מאוד מאוד אוהב אותה -זה נשמע נהדר, אולי תציע לה לצאת איתך לחופשה ארוכה ללא ילדים, אולי בילויים ודברים חדשים שיגרמו לשניכם הנאה וסיפוק. מקווה שיצליח לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשים שבגדו
בני13/04/2010או שבוגדות כבר עברו את שלב הציטוט בפורום והם חזק במעשים או שעסוקות בלתקן את התקלות שהן ייצרו אצלן ואצל הסביבה, כך שלא נשאר להן זמן להתכתב,
אם אני ישאל אותך בעדינות האם אתה מנסה להעביר איזה שהוא מסר לאשתך דרך הפורום, אתה תכעס עליי ???
ושוב בעדינות שאלה נוספת האם אתה מחפש מישהי לשפוך את את אשר על ליבך ולהתנחם בזרועתיה ???
אני לא שופט אותך ח"ו, באמת ובתמים כוונתי לזה שכאן זה כנראה (נחיה ונראה,,,) זה לא המקום,
אז תפנים או שלא ,ושיהיה לך בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)