מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מה לעשותש12/04/2010
אני ובעלי נשואים מזה 4 שנים יש לנו ילד בן 2.8 וכרגע אנחנו בצומת דרכים אנחנו לא יודעים אם לטובת בננו ולטובתנו אנחנו צריכים להתגרש או יש על מה לעבוד הענין הוא שבעלי בא מבית של עצמאים ולכן הוא אומר שלא מתאים לו לעבוד בתור שכיר והוא רוצה לפתוח עסק שאומר שאנחנו צריכים להתגורר במשך שנה שלמה אצל אמא שלו ( יש לה דירת שלושה חדרים שבחדר אחד ישנים גיסתי ובעלה ובחדר השני חמותי) אני לא מעונינת ואומרת שזה לא בריא למערכת נישואים שלנו שבין כה וכה במצב עדין בעלי כרגע לא עובד כי פיטרו אותו אז הוא עבד בפאב במשך חודשים ואני אומרת דיי!!!! הוא לא עוזר בבית (הוא לא ראה את זה בבית שהוא בא מימנו זה נחשב השפלה) ואני לא יכולה שכל הנטל הזה יפול עלי זה מעייף לעבוד במשרד לבוא הביתה לטפל בבן שלי (שעליו אני לא מתלוננת) במקביל לטיפול בבית וגם בבעלי שער בלילות וישן בימים מה עושים קודם כל לטובת בני???
שלא תבינו גם לי לא חסר אנחנחו כל הזמן עצבניים (ממש) אין לנו אלימות מילולית וחלילה פיזית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי ש
עדי בדיחי13/04/2010חשוב לחדד משהו:
יש קודם כל את העיניין שאת מרגישה שכל הנטל נופל עלייך, שבעלך בעצם חי חיים הפוכים לגמרי, לא יציבים, והדבר משפיע על שניכם וכמובן על הילד.
כתבת שגם לך לא חסר, משמע, גם לך יש את חלקך בנושא (כמו אצל כולנו), וחשוב שתנסו לגשר על הפערים בכוחות עצמכם, ע"י שיחה רק של שניכם, אפילו במקום נייטרלי, ובו תשימו את הדברים על השולחן. כל אחד מנקודת ראותו ללא האשמות, אלא להיצמד לעובדות מחד, ולרגשות מאידך- כל אחד איך שהוא חש את הקשר ואת הבעיות. עם כל החומר הזה לגשת לייעוץ זוגי, זה חשוב גם לכם וגם לילד. בייעוץ תוכלי להעלות את הדברים באופן כזה שתוכלו גם לקבל טיפים ועזרה מקצועית ונייטרלית יותר.
חשוב שבעלך יהיה מודע לקשיים שלך, חשוב שגם את תביני את הצורך שלו בהגשמת עצמו וסיפוקו המקצועי. אחרת שניכם תצאו מתוסכלים ומופסדים.
ולאחר שתמצאו מסלול נכון יותר לתקשורת, תוכלו להחליט יחד בנושא המעבר. זכרי שגבולות תמיד צריך לשים- ומגורים יחד עם ההורים הם לא נכונים לאף זוג, לא בתחילת דרכו, אמצע או סוף. למה? כי זה שלכם, ואף אחד לא אמור לחוות יחד איתכם את הקשר הזוגי. כאן את מתארת מצב מורכב יותר- שגם הגיסים גרים שם. לא הייתי ממליצה ללכת על זה. את בהחלט צודקת שזה יכול להחליא את הקשר שגם ככה לא במצב חזק כרגע.
אני משוכנעת שעם ייעוץ או הדרכה נכונה, זוגית, תוכלו להגיע לפתירון שיהיה טוב עבור שניכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)