בני

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בני
    שמחה
    13/04/2010

בני שלום.
    לא ברור לי מדוע כתבת את מה שכתבת?
    אינני כותב את הדברים לאשתי ואני מאמין שהיא לא נעזרת בפורום זה.
    אומנם היה שלב שחשדתי בכך אך כיום אני מאמין שהיא לא נכנסת לכאן.
    יותר מזה אני רואה בפורום מקום שלי בו אני יכול לדבר ולספר על התחושות שלי מבלי
    שיכירו אותי .
    בנוסף אין לי כל כוונה להכיר אשה אחרת ולהתנחם בזרעותיה.
    אני אוהב את אשתי אהבת אמת ולא אפגע בה לעולם.
    כל שרצתי היה ללמוד ולהבין עד כמה שניתן מהן התחושות שעברו ועוברות על אשתי
    והאם יש סיכוי אמיתי לשקם ולצמוח יחד במקרה שכזה.
    אני מתנצל סבמידה ופגעתי במישהו כתוצאה מהדברים שכתבתי אבל חשוב לזכור
    שאני לא ממש במיטבי בימים אלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בני

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קבל התנצלות+סליחה---

בני
    13/04/2010

לא אתה זה שטועה אלא אשתך, וכעת גם אני טעיתי, אז קודם כל סליחה---,
    כעת אנסה לענות לגוף השאלה שלך, לדעתי האישית אין ולא יכול להיות קשר בין מקרה אחד למשנהו ולא הרי בעיתך כבעייתם של נשים אחרות כך שאין ע"ז סטיסטיקות או עובדות לכאן ולכאן,
    אשתך ואתה יכולים גם יכולים לצמוח מהמשבר הזה למקומות גבוהים שלא הכרתם, הידעת שהזרע קודם נרקב באדמה ורק אח"כ יכול להצמיח חיטה וכו',
    זהו דרכו של עולם, ירידות לצורך עליות, אם שניכם מעוניינים לחיות בצוותא ויש בסיס כלשהוא ולא משנה מה המניעים של כל אחד ואחת מכם, אז בהחלט ניתן לשפר ולעלות את מערכת היחסים על מסילה של התקדמות בשלבים, ואף לצמוח גבוה יותר,
    הכל תלוי בכח הרצון, בהתמדה, ולא להרפות גם כשנראה שהכל בסדר, אלא להיכנס לתהליך של זמן עם הגדרות מראש שיהיו נפילות, אבל אל לכם להתייאש, כי זה עבודת האדם באשר הוא, חלק עושים זאת מרצון וחלק מקבלים זבנג ואז מתעוררים,
    לסיכום: צמיחה אישית וזוגית נעשית בשניים, אשרי מי שיכול לרתום את בת זוגו ואשר מי שיכולה להיעזר בבעלה כדי להגיע לרמה הזו,
    אני יודע שאני מתנסח באמירות מפוצצות, אבל אתה בטח תמצא את שביל הזהב,
    ב ה צ ל ח ה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו