שאלה חשובה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה
    שמחה
    13/04/2010

שלום

כפי שכתבתי בעבר אשתי היתה מאוהבת באדם אחר ואני קיבלתי את זה קשה מאוד
    בכל מקרה כרגע הזוגיות שלנו פורחת וכף לחיות בבית.
    העניין הוא שפעמיים בשבוע אשתי פוגשת בבחור האחר במקום העבודה שלה.
    למרות שאני סומך ומאמין שאצל אישתי היה מדובר במעידה חד פעמית עדיין יש לי חשש גדול
    וכמובן שעל הבחור אני ממש לא סומך.
    מה דעתכם האם זכותי לדרוש ממנה לעזוב את העבודה הזו? יש לקחת בחשבון שהעבודה מאוד מאוד חשובה לה ואם להיות אמיתי כך היה גם לפני שהוא הצטרף..
    אשמח לשמוע דעות שונות
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אנחנו כותבים באותו זמן---

בני
    13/04/2010

איש יקר ונכבד,
    קח את אשתך למסע זוגיות סוער, ואז כל המחשבות והריגושים יהיו שלך ושלה בלבד, לא יהיה לך אז אפי' ספק שבספק ותוכלו להחזיר את האימון שאבד,
    תגרום לה ולך להתאהב מחדש,
    לך לסדנאות, לייעוץ , ככל שידך משגת, ותאמין לי זה אפשרי,
    ב ה צ ל ח ה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום מבולבל

עדי בדיחי
    13/04/2010

ראשית אציין כי דורית אכן התייחסה להודעתך הראשונה, לפני מספר ימים, והזמינה את משתתפי ומשתתפות הפורום לתרום מעצתם. ככל הידוע לי הפורום הזה מכבד פניות מגברים, נשים ושאר בעלי החיים. :)

ולענייננו- אני מרגישה ממה שאתה כותב שאכן אתה מאוד אוהב את אשתך, ושאחרי המעידה הזאת שניכם מעוניינים בהמשך הקשר. לא הזכרת האם לקחתם טיפול לאחר המשבר, האם הייתם בייעוץ מקצועי. אני מחדדת את העיניין הזה כי לפעמים זה דבר שמאוד יכול לעזור בעתות משבר, לנסות להחזיר את האמון, לנסות להפריח את הקשר מחדש למרות ואולי בגלל מה שקרה.

כאן אתה כבר כותב שהגבר האחר עובד איתה. אין ספק שזה שם את האמון שלך שוב במבחן.. אני לא יודעת כמה זה יהיה נכון לשים לה אולטימטום- או שאת עוזבת את העבודה או שאת איתי. לא בטוחה שזה נכון כי זה "יכלוא" אותה מצד אחד, מצד שני אתה תרגיש שוטר וכל העיניין של ה"לסמוך על", והאמון- בעצם ייעלם ויטושטש בתוך המעקב שתעשו זה לזו.

הייתי ממליצה שתנסה כמה שיותר להזכר בהחלטה שקיבלת- להאמין לה, לסמוך עליה, ולבדוק את המשך היחסים ביניכם. בד בבד, כן לשתף אותה בחששותיך, כן לספר לה כמה אתה חושש שהרי הגבר הזה בסביבה כל הזמן.. ואתה יודע כמה חשובה לה העבודה ולא היית רוצה לדרוש ממנה חלילה לעזוב את מה שכ"כ חשוב לה. ייתכן והיא תראה בזה הזדמנות נוספת לחזק אותך ואת האמון שצריך להירכש, מצידך, מחדש. באמת חשוב שתרגיש כמה שיותר בטוח לחזק את האמון לידה.

נסה בכל אופן להתמקד בעובדה שקיבלת החלטה להמשיך את הקשר על אף הבשורות הקשות שקיבלת, ולקחת את זה למקום ממנף- מה כן אפשר לשפר, איפה כן אפשר לצמוח ואיך בונים מחדש את הקשר, מהשלבים הראשונים. זכור שאם תתמיד בהחלטה שלך להישאר בקשר איתה- היא גם תחווה ממך את הביטחון החדש שנתת בה, ואולי הפעם היא לא תרשה לעצמה להיסחף לאותו מקום של אז. ז"א- דווקא המבחן של לעמוד מול הפיתוי- ייתכן ויוכל לחזק אותה, ואתכם בהמשך.

בהצלחה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו