עדי שלום

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• עדי שלום
    שמחה
    13/04/2010

ראשית אני מבין שהצלחתי להרגיז מספר מאנשים בשאלתי האחרונה ועל כך אני מתנצל
    סך הכל כניראה שסערת הרגשות איתה אני חי גרמה לי לכתוב בצורה חריפה מדי.
    ברצוני להודות לכם על ההתיחסות.
    אשתי ואני נימצאים כרגע בשלב בו היא מסימת טיפול ארוך ( אישי ) שהחלה בו בעת או בגלל
    המצב בו היתה.
    אני התחלתי בטיפול אישי מיד עם הגילוי וסוף סוף הצלחתי לשכנע אותה ללכת גם לטיפול זוגי.
    מאחר ואין אנו רוצים להיות מטופלים מדי אקח גם אני הפסקה מהטיפול האישי ונלך יחד למספר פגישות על מנת לחזק את הזוגיות.
    אני מתחיל לחשוב שאולי הצלחתי להרגיז את האנשים בפורום כי אני כניראה מחפש מקום לפרוק את הרגשות שלי ולמעשה לדבר ולהוציא החוצה את הדברים ואילו הפורום המקסים שלכן נותן תשובות מקצועיות ועניניות.
    אשמח לקבל ממך הצעה איכן ניתן פשוט להתכתב על הדברים מתוך רצון לפרוק ולהרגיש אפילו שותפות גורל והאם נכון לעשות כך.
    שוב אני מודה לכן מאוד על הבמה שאתן נותנות לאנשים כמוני ועל הסובלנות שאתן מפגינות יחד עם תחושה של מקצועיות ואכפתיות מהנהלת הפורום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עדי שלום

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הי המבולבל

עדי בדיחי
    15/04/2010

ראשית- תודה על הכנות, השיתוף וגם ההתנצלות. לא חושבת שהרגזת, לפחות לא אותי, היתה ברורה סערת הרגשות בה היית, זה טבעי לגמרי. ייתכן והשאלה "האם הפורום מופנה לנשים בלבד" דיבר קצת על אשתך- מודל נשי קרוב- שהיא זו שמקבלת "טיפול" ואפשר עוד להפליג עם זה באופן פסיכודינאמי, אבל אני אחסוך ממך ומהקוראים :)

לשאלתך, למעשה גם כאן פנית למי שחווה דבר דומה ויוכל לתת לך איזו משענת. כאן בפורום תוכל כנראה למצוא תמיכה ותגובות מאנשים שחוו דברים דומים, אבל אני לא משוכעת שזה אכן הנכון או המתאים במצב כזה. לא לשכוח שכל אחד חווה את הדברים אחרת ואולי ההשוואה לחוויות סובייקטיביות אחרות יכולות לבלבל יותר, לעמעם את הדרך החדשה עם אשתך וכו'. סה"כ החלטתם על דרך אחרת, טובה יותר.

שמחתי לקרוא שלקחתם טיפול אישי, להווה ולעתיד זה כנראה היה הכרחי, ויפה וטוב שידעתם שניכם להיות אחראים למצב ולטפל בו באופן מקצועי. עשית נכון ששיכנעת אותה גם ללכת לטיפול זוגי! ייתכן וגם בפורומים אחרים תוכל למצוא "שותפות גורל", ייתכן ואתה מחפש את הצד שעבר את זה גם, שיודע על מה אתה מדבר, שהיה שם, שנפגע ונכווה.. וזה טבעי. זה בעיקר אומר שאתה בשיאו של התהליך אותו אתה עובר, שהכאב עדיין נמצא, שאתה עדיין זקוק למשענת, לאוזן הקשבת- וזה משהו שדווקא הטיפול האישי יכול לתת, ואולי כדאי שבמקביל, מדי פעם על פי הצורך- כן תשתף את המטפל האישי, על מנת לקבל גם תמיכה אישית, או לחילופין- לנסות לקבל זאת בשיחה אישית עם המטפל הזוגי (שלבטח ירצה לדבר גם עם כל אחד מכם בנפרד, אם יזהה צורך כזה של מי מכם).

מאחלת לך בהצלחה רבה ושמחה שהצלחנו לעזור במקצת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו