מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- העבר המיני של חברה שלימ14/04/2010
שלום רב
לחברה שלי מזה 4 שנים היה עבר מיני רב .הבנתי את זה מכל מיני הערות שנזרקו לחלל החדר.
אין לי מושג למה העבר שלה מהווה איום עליי אבל הוא מהווה וגם מפחיד. אני מאוד אוהב אותה ואת מע היחסים שלנו.
בכול פעם שיש אמירה שמתקשרת למין אפילו שלא קשורה אליה.
אני מכניס את עצמי לסרטים ואז נוצר ריב. גדול ביננו .מה עושים?
כמובן שהיא לא מוכנה לספר ולי נראה שאם אני ידע אני ירגע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לבקש פידבק וללמוד טכניקות וגישות
דורית כהן15/04/2010אבי היקר, לא כתבת בן כמה אתה. על סמך מה שאתה כותב אני מתרשמת שחלק מן הבעייה הוא שאתה מרגיש בנחיתות מבחינת הנסיון המיני שלך לעומתה, והמחשבה עד כמה אתה מאהב טוב לעומת מאהבים אחרים שהיו לה - לא מרפה ממך ומכניסה אותך לסרטים.
חלק מן הדימוי העצמי של כל אחד בנוגע למיניות שלו וליכולותיו כמאהב - נבנה בעזרת מחמאות ומילות הערכה שאנחנו שומעים מבני הזוג שלנו. זהו תחום שדי קשה לבנות בו הערכה עצמית ללא פידבק מבנות הזוג.
אני דווקא לא חושבת שמה שיעזור במקרה הזה הוא שהיא תספר לך פרטים מבני זוג אחרים. אולי תוכל לבקש ממנה לתת לך פידבק, ולהגיב לדברים שאתה עושה איתה בסקס, כדי שתהיה יותר בטוח מה מן הדברים שאתה עושה איתה הינם נעימים לה ומה פחות. זה דורש פתיחות ותקשורת טובה, ובעיקר מוכנות שלך ללמוד ולקבל הערות.
אפשרות נוספת היא להתעמק בספרים שנותנים הדרכה מינית או באתרי אינטרנט כמו אתר ישראלי שנקרא "יחסים" שיש בו המון אינפורמציה מועילה. מישהו סיפר לי פעם שהוא למד המון טכניקות של עינוג נשים ע"י קריאה והתעמקות באתרים שונים וזה הפך אותו למאהב מצויין, ובעל בטחון עצמי מדהים בתחום הזה!
אני מאחלת לך הצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה העבר המיני של חברה שלי
מ26/04/2010דורית תודה רבה
נראה לי שזה די נכון ושבאמת מה שמהווה איום זה הנחיתות שלי מולה בכל הקשור למין
אף על פי שהיו לי לא מעט קשרים מיניים ארוכים קצרים אני עדין מרגיש נחות.
אולי מכוון שבפעם הראשונה שעשיתי איתה סקס ושאלתי שאלות מפגרות כמו איך היה הסקס קיבלתי תשובות בנוסח הייה לי משהוא יותר טוב עם גוף מדהים . וששאלתי כמה היו לפני היא אמרה שיותר ממאה .שזה נראה לי מספר מפחיד ביותר. לבחורה היא תיקנה כמובן במשך השנים את האמירות האלה שלה וגם הסקס מרקיע שחקים . אבל אצלי
זה משהו שחרוט די עמוק ומקשה עליי ועל היחסים הנפלאים שבינינו .
דרך אגב אני בן 28 שרוצה למסד את הקשר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפוך על הפוך
דורית כהן27/04/2010אבי היקר, אין לי הרבה מה לחדש לך, מלבד ההצעות שכתבתי לך בתשובה הקודמת שלי, שמשמעותן באופן כללי לפתח תקשורת פתוחה סביב נושא הסקס ביניכם ולקבל ממנה פידבקים על עצמך, לא בהשוואה למאהבים קודמים אלא מה עושה לה טוב ומה פחות טוב או לא מזיז לה.
בכל זאת עולה לי רעיון אחר:
אולי אתה יכול ללכת בשיטת "הפוך על הפוך" : לצלול את תוך הקושי שלך, כלומר למנף את הנסיון שלה לטובתך. למשל - עם קצת הומור, אם היא כל כך מנוסה - שתלמד אותך כל מיני פטנטים שלמדה מאחרים. אם תיקח זאת בקלילות ולא ממקום של נחיתות, אולי אפילו יצא לכם משהו טוב מזה. כי כרגע נדמה לי שהיא קולטת את הרגישות שלך ואולי נזהרת לא לספק פרטים מן העבר שלה, וכאשר לא מדברים על משהו הוא עלול להתעצם בעיני דמיונך ולהפחיד עוד יותר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה אחרונה בבקשה
מ29/04/2010אני ישמע בהצעתך ובאמת ישאל שאלות בזמן הסקס שאלות כפיות כי זה באמת משהו שלא קיים
אצלנו .נראה לי שגם אני יכול לתרום מניסיוני .
יש מצב שאני מרגיש נחות כי הייתי חננה בתקופת התיכון וכל יחסי המין המיזדמנים שהיו לי קרו ביוזמתם של בחורות.שלקחו יוזמה יצאתי עם המון המון בחורות והמפתיע שרק עם מעטות קיימתי יחסים מין מלאים ויום אחד שהתעוררתי אחרי הצבא מצאתי את עצמי נשוי ושכבר היתגרשתי נוצר הקשר איתה אני .מרגיש שפיספסתי משהו חשוב בחיים אני גם נראה מאוד טוב ובגידות זה משהו שלא קשור אליי.
תודה על הכל אבי .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללמוד דברים חדשים
דורית כהן02/05/2010אבי היקר, יש לי עוד הצעה בשבילך: אולי תיקח ייעוץ קצר אצל סקסולוג שפשוט ילמד אותך ויתםן לך טיפים איך להיות מאהב טוב יותר. קח שניים שלושה שיעורים, ואני חושבת שללמוד מנסיון של אחרים זה יכול להעשיר אותך ותגיע אליה עם ידע חדש ואפילו תפתיע אותה במיטה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)