שאלה תאורטית

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שאלה תאורטית
    ליטל
    14/04/2010

שלום לכולם,

יש לי שאלות כלליות ואני אשמח לכל תשובה.
    מכירים את אלה שתמיד כולם מתאהבים בהם והם תמיד בזוגיות ותמיד הם אלה שזורקים ואף פעם לא נזרקים? (ואני מדברת על קשרים ארוכים, לא סטוצים) מה יש בהם שהם כאלה ומה מבדיל אותם מאיתנו, פשוטי העם, שננטשים וגם נוטשים מדי פעם. למה יש כאלה שתמיד בקשר ואחרים שכמהים לקשר לא מצליחים?
    האם זה שונה בין גברים לנשים?
    אני לא יודעת אם יש באמת "טיפוסים אהובים" ו"טיפוסים לא אהיבים", אולי זו שאלה אידיוטית, אבל אני לא יכולה שלא להסתכל סביבי ולתהות על כך.
    רעיון אחד כן יש לי - זה כנראה קשור לאהבה עצמית.
    יש רעיונות? מישהו?...

תודה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה תאורטית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הימנעות מקשר אינטימי עמוק מדי

דורית כהן
    19/04/2010

מירי יקרה, נתקלתי בכמה שהעידו על עצמם שעד שלב מסויים הם היו אלה שתמיד "זרקו" ואף פעם לא נזרקו. אבל מה שיצא לאור כאשר ניתחנו זאת יותר לעומק היה שהיה להם קושי עם אינטימיות עמוקה, וכאשר בן הזוג חשף תכונות לא מושלמות, שדרשו קצת התמודדות, קצת ירידה מן האולימפוס, הם עברו הלאה במקום להתקרב ולהכיר את בן הזוג יותר לעומק, בתור בן אדם שלם, אך לא מושלם...
    היבט נוסף של אלה שזורקים ולא נזרקים - הם נשמרים מאוד מפני האפשרות שמישהו אחר יזרוק אותם ומעדיפים לעזוב אם רק יש סימנים קטנים אצל האחר שהוא לא מרוצה מן הקשר. ואז לפני שהאחר ינפנף אותם - הם יעדיפו לא לקחת צ'אנס ולעזוב בעצמם, רק כדי להישאר בשליטה על המצב ועל גורלם. הם לא נשארים כדי לבדוק אם היה צ'אנס לתקן דברים: איפה שמתגלה קושי - במקום לצלול פנימה ולריב קצת ולהתחכך, ולסבול קצת רעשי רקע - הם ייתלו באיזו סיבה חיצונית שתצדיק את עזיבתם וילכו הלאה.
    לכן אינני חושבת שהתופעה עליה שאלת קשורה לאהבה עצמית, כמו שהצעת בתור השערה, אלא יותר ליכולת להתקרב ולהכיר מישהו אחר בצורה שלמה, על הטוב ועל הרע שיש בו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו