5 חודשים אחרי חתונה- קשה!!

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• 5 חודשים אחרי חתונה- קשה!!
    קשה לי:_(
    15/04/2010

שלום לכולם
    אני בת 26, והתחתנתי לפני 5 חודשים.
    אני ממש חייבת ייעוץ כי לא טוב לי בקשר.
    עברנו לגור יחד רק לאחר החתונה ואני מרגישה שבעלי לא מחויב לקשר. הוא אמנם נמצא בבית אך אני מרגישה שהוא תמיד רוצה לצאת, לא מנקה מיוזמתו או מסדר מיוזמתו. כלום לא נעשה בבית מתוך יוזמה. אני מרגישה דעיכה ברגשותיי כלפיו ואף חשבתי להתגרש. אמרתי לו שאני מרגישה שאין לי בעל, מן תחושה שרע לו איתי- הוא אמר שזה לא נכון ושינסה לדאוג שארגיש טוב יותר. אבל כלום לא משתנה, הוא לא מנסה ותמיד "שוכח" או "לא מספיק" לשטוף כלים, לסדר, להיות בבית ועוד.
    אני מרגישה כבר שאני אוהבת אותו, הרגשות שלי כלפיו הם כלפי בן אנוש בכלל.
    אני גם לא נמשכת אליו יותר
    ומצטערת שבכלל התחתנתי עם כזה אדם שלא מספק לי בטחון בסיסי.
    חשוב לציין שאנו מצויים בטיפול זוגי מזה כשנה ושם אני מעלה את התחושות הקשות- הוא תמיד מבטיח לתת יותר בטחון אך לא עושה זאת.
    מה דעתכם?
    לחתוך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    5 חודשים אחרי חתונה- קשה!!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יחסים

ליאת
    17/04/2010

בניית קשר זוגי לאחר חתונה הוא מאוד קשה ומורכב...
    זה כמעט כמו 2 ילדים שמחנכים טחד את השני... צרי לדעת לעמוד על העקרונות אבל יחד עם זה לדעת לעשות וויתורים ולהתפשר, נישואים וזוגיות לא באה כמובן מאליו זה תהליך שנבנה עם כבוד ורצון הדדי

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התאהבות ללא מבחן המציאות

דורית כהן
    19/04/2010

יקירתי, אם אתם כבר שנה בייעוץ ואת מרגישה מה שאת מרגישה, שאינך נמשכת ואינך אוהבת ואין שינויים משמעותיים - לדעתי אין לך מה לחפש כאן. כנראה אלו יחסים לא בוגרים, היתה התאהבות אבל זו לא היתה מבוססת על היכרות מציאותית האחד של השנייה ולהיפך, והיא לא שרדה במבחן החיים המשותפים. זה קורה להמון זוגות, ולא חייבים לדבוק בקשר אם אין ילדים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו