מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- איך לריב נכון?אורית21/10/2007
יש לי חבר שנתיים, אני מטורפת עליו ואנחנו רוצים לעבור לגור ביחד בקרוב, אבל הקשר הזה רחוק מלהיות מושלם...
אנחנו רבים המון, על כל שטות. כל דבר מצליח לעלות לנו על העצבים או לפגוע ובגלל ששנינו אוהבים אחד את השני כל כך ושנינו אנשים די רגישים אנחנו לא מצליחים להרגיע את הרגשות השליליים, להירגע ואז לדבר או אפילו לצחוק על דברים אלא ישר כל דבר הופך לריב.
ניסינו כל מיני שיטות ולא הצלחנו לעמוד באף הבטחה שהבטחנו לעצמנו בקשר לזה.
אני לא רוצה שכל החיים שלנו יהיו ככה, איך אפשר לפתור את זה בלי ללכת לייעוץ זוגי כי הוא לא מוכן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם לריב צריך לדעת איך
יהודית ברגמן23/10/2007אורית יקרה!
בכל מערכת יחסים זוגית יש גם ריבים במינונים ורמות שונות. אבל חשוב לשמור על תקשורת נכונה, קשובה, מכילה ובונה, בה הריב הזוגי ישמש מנוף לצמיחה הדדית ולא לריחוק. נכון לתרגל יכולות כאלו בעזרת ייעוץ/סדנאות/לימוד מתוך ספרים בנושא.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)