מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ניסיון להציל קשר ארוךאריק16/04/2010
יש לי חברה 5 שנים . בתחילת הקשר הכל היה יפה כצפוי הייתה משיכה נהננו כל רגע היא הייתה בתולה ונהננו מפעילות מינית לא מלאה והיה נורא טוב לשנינו ואני רציתי להתקדם ולחצתי לקיום יחסים מלאים ולא הקשבתי ולא הלכתי בקצב שלה ומכאן לאט לאט החלה הדרדרות ביחסים הייתי לוחץ המון לנושא והיינו עושים זאת גם לעיתים רחוקות אני פגעתי בה בצורה שאין לה מיניות כרגע ואין משיכה מצידה וגם שהיא חושבת על זה יורד לה מיד שהיא רוצה להתחיל אנחנו מנסים לדבר וזה לא עוזר וזה תקופה של שנתיים ויותר שאנחנו בקשר ללא מין אולי פעם לחצי שנה וגם לא נהנים (יש לציין שאני מאד נמשך אליה ושהיא היתה גם אז המין היה מאד טוב ואני מרגיש שאין לי בת זוג שגם רוצה אלא כאילו זה מתנה מצידה במקום שזה יהיה הדדי תענוג של שנינו) אנחנו נפגשים כל יום יוצאים יחד לבלות אבל אנחנו מרגישים נורא שאין לנו יחסי מין היא רוצה אבל לא מצליחה כאילו הרסתי לה את המיניות ויש לה מנגנון הרתעה ממין כך בדיוק היא הרגישה שהייתי לוחץ עד כדי שהיתה נרתעת ואני מאד כועס על עצמי ומבקש סליחות אינספור אבל כרגע אנחנו לא מצליחים להתקרב מבחינה מינית אני מאד רוצה והיא רוצה גם אך לא מצליחה להביא את זה לידי ביטוי וזה נורא קשה מבאס והקשר ביננו נהרס ונפגע בגלל זה יש ריבים תמידיים המון זמן אני מבקש עזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נסיון להציל קשר ארוך
יהודית ברגמן19/04/2010אריק יקר,
מהתעמקות בדבריך, דומה שהרתיעה המינית וחוסר המשיכה שלה אליך ולמין בכלל, מגיעים ממקום קדום יותר ועוד לפני שנוצר הקשר ביניכם. ולא בגלל הלחץ שלך עליה. הבעיה אחרת ודומה שאינכם מודעים אליה. אולי אין באמת משיכה מצידה כלפיך כמו שאתה חושב, אולי היו לה חוויות קודמות ולא חיוביות, אולי הסיבה להתנהגות המינית שלה נעוצה בחינוך, או סיבה תרבותית או מסורתית. נכון לברר ביניכם בפתיחות מה הסיבה לחוסר הארוטיקה, החיזור וליחסים מיניים לא מספקים. ורצוי לעשות זאת בעזרת טיפול מקצועי, כי כך סתם לבד זה כנראה לא יתברר. מה שברור הוא שבסוג כזה של יחסים לא תוכלו להמשיך לאורך זמן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם היה כאב בחדירה?
דורית כהן19/04/2010אריק יקר, מעבר לדברים שיהודית כתבה לך, אני חושבת שצריך להביא גם בחשבון שבגלל הרגישות הרבה שלה וחוסר הנסיון המיני שלה היא חוותה חווייה לא טובה בסקס איתך. כתבת שכל עוד היה מדובר במזמוזים, ללא חדירה, הכל היה מצויין ומהנה, ושהדברים השתנו אחרי החדירה. נשים רבות חוות כאב בחדירה, במיוחד כאשר זו נעשית ללא הרצון המלא שלהן, ואם הן אינן שלמות עם האקט המיני המלא הן מתכווצות בנרתיק והכאב גובר. ואז כל החדירה גורמת להן לכאב, והן פוחדות מן הפעם הבאה שזה יקרה ונמנעות מכך ככל יכולתן.
אם אני צודקת, (האם היא התלוננה על כאבים בשלב כלשהו? האם היא הביעה חשש שיהיו לה כאבים?) היא צריכה לעבור טיפול אצל סקסולוגית או גניקולוגית, על מנת להשתחרר מן ההתכווצויות המתלוות לחדירה. במקרה כזה צריך להימנע מיחסי מין מלאים ולעשות סקס רק על פי הנחיות המטפל, כדי שהיא תרגיש מספיק בטחון ורוגע. כרגע היא כנראה נמצאת כל הזמן "בהיכון", מתוחה, וחוששת מפניך, ויש להניח שגם מרגישה אשמה שהיא לא מאפשרת לך להגיע לסיפוק מיני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)