מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התייעצות....איריס16/04/2010
שלום
אני בת 40 רווקה, יוצאת עם בחור בן גילי גרוש + ילדה בת 13, כעיקרון אני מכירה את הבחור כבר שנתיים פלוס, אך הקשר מתנהל כקשר של נורמלי של זוגיות משהו כמו כחצי שנה,(לפני כן לא ממש הייתי סגורה על עצמי והוא ידע את זה) טרם הכרתי את ביתו, אין לי ספק שהוא אוהב אותי מאוד, אך הציקה לי העובדה שהוא עדיין לא הכיר לי את הבת שלו (בת 13), אני רוצה רק להוסיף, שאני לא מאלו שחשוב להם לגור יחד, אני בן אדם שזקוק להמון חופש, כך שאנחנו לא גרים יחד, היום כשהצעתי לו שאולי נעשה משהו ביחד עם הבת שלו נתקלתי בתגובה: "ניסיתי כמה פעמים לשאול אותה אם היא רוצה להכיר אותך, והיא לא רוצה"............... האמת שלא ממש ידעתי מה אני אמורה להגיב על כזה דבר, אני יודעת שמאוד חשוב לו שהיא לא תיפגע, והיא מבחינתה היתה רוצה שלא תהיה לו מישהי אחרת מלבד אמא שלה....
אך בכל זאת מה הייתי צריכה לענות לו לדעתך ?
אשמח לתגובה
ליאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לכבד את רצון הילדה
שירית17/04/2010היי איריס,
לפי מה שכתבת לא שמעתי שיש לך כוונות למגורים משותפים או למיסוד הקשר לכן אני לא רואה סיבה להתעקש על היכרות ומפגש עם הילדה.
לגרום לילדה לעשות משהו שהיא לא רוצה או מוכנה ייצור אנטגוניזם נחרץ יותר ולא יישא תוצאות חיוביות.
מכיוון שהילדה מביעה התנגדות עלייך לכבד אותה כשם שאביה עושה.
לטווח הרחוק את תרוויחי מגישה בוגרת זו.
בהצלחה, שירית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחכות בסבלנות
דורית כהן19/04/2010איריס היקרה, אני מצטרפת לדעתה של שירית. מדובר בנערה מתבגרת, בעלת רצונות משלה, וחשוב לבן זוגך לשמור על קשר טוב איתה ולא להסתכסך.
חכי בסבלנות. יש להניח שיגיע הרגע שהוא ייזום זאת.
אולי כדאי להגיד לו (על מנת לא ליצור מן הנושא הזה "אישיו" בעייתי) שבאופן עקרוני את תשמחי לפגוש אותה כאשר זה יתאים לו ולה, ושאת מבינה שזה רגיש אצלה ואת מקבלת זאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)