בבקשה עיזרו לי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בבקשה עיזרו לי
    בעל מתוסכל
    18/04/2010

אני זקוק לעזרה שלכם אני נואש ,קשה לי וכואב לי ואני מתוך כאב כותב כאן
    אני ב30 עוד מעט, נשוי כמעט שנתיים, תמיד היו ויכוחים וריבים ומחלוקות על כל מני נושאים
    אך בשנה אחרונה זה גדל והתעצם ומתחיל להרגיש את הפער ,גם המשפחה שלי
    אשתי בהריון נכנסה כבר לחודש שישי
    בתקופה האחרונה היא מראה פחות אכפתיות אלי.. היא אינטרסנטית לעצמה כמעט בכל דבר
    האישיות שלה השתנתה במקצת ואם הזמן זה ניהיה יותר ויותר מורגש
    היא גורמת קצת לסיכסוכים במשפחה שלי.. אם אמרתי לה שנאחנו עושים משהו או הולכים לאנשהו ואומר לה תאריך,מתישהו מתקשרת לאחת האחיות שלי ומספרת לה שהתלתי עליה כביכול פצצה וכל מני דברים אחותי מייד עוצרת אותה ולא מעוניינת להתערב בזה,ממש חוצה גבולות
    לפעמים יש לי הרושם שיש לה יותר ביטחון שיש לה את הילד שלנו בבטן ולא מעניין אותה מכלום
    אני מרגיש שהקשר הזה מתחיל להשבר.. ואני יודע טוב מאוד שאם לא הילד הזה בבטן שלה הייתי פשוט אומר לה הכל ופשוט אם אין מנוס ,מתגרש ממנה.
    היא מתנהגת הרבה בצורה אימפולסיבית,היא מזל טלה קשה נורא והקשר הזוגי איתה בכל דבר הוא פשוט אגואיסטי,לא אכפת לה מהרצונות שלי,מהחלומות שלי,היא תמיד תמצא סיבה במה אני לא בסדר,ושכול מה שאני עושה לא מספיק עבורה
    בכל ויכוח שלנו,גם כאשר אני צודק בו היא תמיד תדע לנתב את זה אלי כאילו אני אשם
    היא תבכה דמעות תראה מסכנה וחסרת אונים
    היא שחקנית מעולה זה למדתי רק בזמן האחרון ויודעת לשחק אותה ליד המשפחה שלי לפעמים
    זה מתחיל להיות מכוער

היא לא אוהבת שמדברים איתה על משהו וכשמנסים להסביר לה היא כועסת
    מבחינתה רק היא זו שצודקת ויודעת
    אני מתחיל לזהות אצלה יחס לא אוהב למשפחה שלי ולאחיות שלי

עלי להדגיש יש לי משפחה נפלאה ומקסימה שמעולם לא התערבה או סכסכה,אני גם בחור טוב ובישן שיודע להגיד מה שיש לו כאשר צריך,לא שזה תמיד עוזר לי
    מה אני עושה? אני מרגיש שמצד אחד הנישואים האלה לא טובים והאהבה שלה אלי לא אמיתית לגמרי ושיש כאן קושי של בת זוג להבין צרכים של הגבר שלה,יש לה נטייה של שטלתנות יתרה עד כשאני מרגיש שאין לי חיים בכלל

בבקשה תנו לי עצה טובה,כי היא לא אוהבת שאומרים לה שצריך יעוץ..
    קשה לי וכואב לי,אני בחור שרצה קשר זוגי עם אהבה ונתינה ואהבה אמיתית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בבקשה עיזרו לי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלב ידוע בזוגיות, רצוי להיעזר ביעוץ

דורית כהן
    19/04/2010

בעל אוהב יקר, עלי לומר לך שכל זוג עובר דברים דומים ברמה זו או אחרת, לאחר שהחגיגות של החתונה מסתיימות ומתחילים להתגורר יחד, ומתגלים חילוקי דעות, ופערים ברצונות.
    היא "אישה" - יצור מורכב, בעל כישורים מניפולטיביים, המפעיל את רגשותיו בצורה מאוד בולטת ודרמטית, ועד עכשו לא היכרת מקרוב את היצור האחר הזה. רוב הנשים הן כאלה...זה כמו צעצוע מסובך שצריך להכיר טוב את מנגנוני ההפעלה שלו, סליחה על הדימוי.
    ככל שתמהרו להגיע לייעוץ - ואני מציעה זאת מכיוון שהיא בהריון וחשוב שתעברו את המשבר הזה לפני שהילד מגיע - כך ייטב. זה שלב שיש זוגות שמתגברים עליו לבדם, ויש זוגות שזקוקים להנחייה ולהדרכה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תקרא ותפנים

שמחה
    20/04/2010

תסלח לי חבר אבל אתה בן 30?
    לא שופטים אשה בהריון! ההורמונים הם ששולטים בה זו לא האשה שאתה מכיר אבל מבטיח לך שזה
    יחלוף.
    תבדוק את עצמך האם האחיות שלך שכל כך אוהבות אותך צריכות באמת לעדכן אותך בכל?
    הן נשים הן יודעות מה זה הריון. תחשוב על זה ותתבגר
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו