מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- נמצאת בחושך בלי טיפת אורס22/10/2007
מאז שהכרנו היחסים בני לבין בעלי היו רעילים. היו תקופות טובות ואז פתאום הגיעה תקופה רעה וחוזר חלילה . גם בתקופה שהכל היה "בסדר" למדתי כבר לא לתת לעצמי לשמוח ולהרגע תמיד אני מתכוננת ל"התקפה שמעבר לפינה". והנא זה קרה שוב היה לי כמה שבועות נהדרים שבהם הוא עזר פינק אמר מילים יפות. ועכשיו כבר שבוע שהכל התהפך שוב רע לי שוב הוא מעיר לי על כל שטות .שוב הוא מקלל אותי בגסות . שוב הוא משפיל צועק וכו.
הבעיה שהפעם כבר אין לי כח אני מרגישה שלאט לאט אני נכנסת למין עצבות עמוקה כזאת שלא עוזבת אותי כל היום (דכאון?) מה שגורם לי שאין לי סבלנות או אנרגיה מספיק. אני עיפה כל היום וקשה לי לתפקד. גם לילדים גם לבית וגם לעסק המשפחתי (עובדת מהבית) . הילדים הם עיקר חיי אז אני מקדישה להם את כל שאריות הכח שנשארו לי. אבל העסק סובל אני לא מסוגלת לתת לזה את כל כולי יותר . מה שגורם לו להתעצבן ולצעוק עלי יותר על מכתבים שלא נשלחים טלפונים שלא תמיד נענים וכו אבל במצב הזה שהוא גרם לי פשוט אין לי כח נפשי להכל לטפל בבית לטפל בילדים לטפל בעסק ואז בערב שהוא בא לעבור התעללות רגשית לא פוסקת. הוא חושב שאם הוא ישפיל ויצעק עלי יותר אני אעשה את העבודה שלי בעסק יותר טוב.ההפך הוא הנכון!!
אנחנו גרים בחול ואין לי פה חברים (אין לי זמן לכלום עם כל מה שמוטל עלי) אין לי עם מי לדבר. כל המשפחה בארץ
בא לי לקחת את הילדים ולעזוב אותו ואת הכל ולחזור לארץ . אבל אז
מה יהיה איך נתפרנס? המצב גם קשה שם
אני מרגישה בתוך פלונטר . אבל אם לא יהיה פתרון אני מרגישה שבסוף המצב שלי ידרדר יותר . הכוחות הנפשים שלי ימשיכו לאזול ויש לי ילדים לטפל בהם ולדאוג להם (אגב שני הילדים עדין מתחת לגיל שנתיים)
האם יש עצה?
האם עלי לוותר על נוחות כלכלית בשביל שלמות נפשית לי ולילדים ופשוט לחזור לארץ?
בבקשה תנו לי עצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זוגיות הרסנית בניכר
יהודית ברגמן23/10/2007נעמה יקרה!
המצב שאת מתארת לגמרי לא פשוט. חלוקת האנרגיות שלך בין הבית, הילדים והעסק המשפחתי, בתוך בדידות בארץ זרה, חוסר פרגון, חוסר יציבות והשפלה הרסנית מצד בעלך, בולמים יכולתך להתחזק ולהצליח. השאלה איך תוכלי להתעצם ממצב של קורבן > לאישה בטוחה, עצמאית ועוצמתית. כזו שיכולה להתחשל ולעמוד בפניו ואולי להיפרד. אם יש באפשרותך/כם לקבל ייעוץ מקצועי - עשי/ו זאת. במידה ולא ישתף פעולה - שקלי פרידה וחזרה ארצה עם הילדים. הביטחון הנפשי שלכם קודם לכל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיהודית טועה מאוד ומנסיון תחזרי לארץ
מבינה30/10/2007אם כל הכבוד ליהודית זה לא קל לפרק הכל קודם צריך לנסות דברים.אני גם הייתי בחול וגם לי היו השפלות בסגנון הזה.חידיעתך בכל משפחה שעוזבת את הארץ יש משברים מהסוג שלך.לבעל קשה להיתמודד עם החרדות שהוא לבד בעולם ושצריך לדאוג לפרנסה בחו'ל ואפילו שיהיה המוצלח ביותר הגברים הישראלים ניכנסים ללחץ.בקשר לצורת הדיבור שלו אז ככה.אני קניתי ספר שקוראים לו גברים השונאים נשים והנשים האוהבות אותם מאת ד''ר סוזן פורווארד וגו'אן טורס-הוצאת מיטב.בספר מסופר על נשים מצליחות שהבעל עשוי לתקוף אותה בגלוי לעתים בערמומיות כה רבהעד כי אין היא יודעת מה קורה לה.המטרה להתקפותיו היא גאוה עצמית.הוא מותח ביקורתעל כל מוצא פיה,ממעיט מערכה בפני ידידים.פוסל את עבודתה,משתלט על כל מעשיהומאשימה בכל דבר שאינו עולה יפה.והיא נוטלת על עצמה את האשמה.ספר זה הוא מעין מדריךלעזרה עצמית.גדוש בתאורי מיקרים וציטוטים ישירים מפיהם של נשים וגברים כאחד שמעורבים היחסים מיסוגיניסטים.אלה יחסים שהגבר עושה הכל להשפיל אותך מחרדת נטישה.תיקני אותו בסטימצקי לי זה עזר מאוד.דבר נוסף מנסיון,חזרי לארץ ותמצאי כל עבודה שתרצי ושתוכלי העיקר תחזרי.המקום הטבעי לישראלים הוא בארץ לטוב ולרע.אני חזרתי לפני שנה.הבעל מיד יחזור לעצמו והמשפחה שעוטפת הורים וכו מאוד תורמת להרגשה הטובה.אמנם בהתחלה מרגישים קצת נתק נפשי מהמשפחה אבל את מתחילה לפגוש חברות ישראליות והבעל נוחת על הקרקע.אם לא תעשי כך מה שיעצתי לך שתדעי לך שתישארי בלי בעל וגם בלי מפרנס.אין לך מה להפסיד.אני עזבתי חיים ברמה גבוהה וחזרתי לארץ וזה היה צעד נבון.בנוסף יש את החברים המשותפים שכאשר אתם יוצאים איתם ומבלים איתם בארץ שגם הדבר תורם לזוגיות שלכם.אבל זכרי דבר ראשון כשהוא מקלל אל תאמרי לו למה אתה מדבר אלי כך אלה בעצת הספר תאמרי לו אני לא אוהבת אייך שאתה מדבר אלי אם תדבר אלי כך אני יוצאת מהחדר.הבן אדם יחטוף שוק מהשינוי שלך ולא יוכל לקבל את זה שאת מתנגד לו ותראי שהיחס ישתנה והוא יכבד אותך אבל...זכרי שהוא ינסה אחרי תקופה שוב להיתנהג כך לראות אם הוא מצליח לשלוט בך ותתמידי בדרך.אסור שיראה את הספר.הספר הזה הוא התנך שלי.הוא מסביר גם מדוע הםן מתנהגים כך.ן.....דרך קופת חולים את יכולה ללכת לשיחות עם פסיכולוג וזה לא עולה לך .שיחות לקבל כלים נוספים ולרומם את הנפש שלך.בהצלחה וזכרי שאני כותבת מנסיון.דרך אגב גם לרוסים שהגיעו לארץ היו בעיות כאלה במשפחה ממעבר מארץ לארץ בדיוק כמו שלישראלים יש בחו'ל-בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל"מבינה" אולי תעלמי לנו מהחיים?
ס31/10/2007אולי תשתקי כבר??
מי שם אותך פה להיות יועץ או שופט?
קודם כל הכתיבה שלך מסורבלת מיגעת ונמשכת עד אין קץ.
תפסיקי ליגע אותנו בדברי ההבל שלך.
מזה עבדת בתור ספרנית? מה את מיעצת לכל אחד ספר שונה
לי יש ספר מעולה בשבילך "אישה טפשה "
שמעת עליו? לא זה הספר שנכתב רק בשבילך כתוב בו על אישה טפשה ומתנשאת שמנסה להראות לכולם כמה היא מבינה ובעלת נסיון. הבעיה שכולם מזמן הבינו שהיא "קצת" מוגבלת שכלית. אבל היא ממשיכה להטריד את כולם.
למה מנהלי הפורום כאן נותנים לה להתבטא בחופשיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתלהמות לא יאה .
יהודית ברגמן31/10/2007נעמה
שוב: הפורום נועד להחלפת דעות שונות.כולן לגיטימיות
הפורום נועד להשמעת דעות שונות וכל אחת - לגיטימית, כל מי שמוכן לנדב עצה - מוזמן. אפשר לקבל את העצה, או לדחותה.
ולשאלתך: "למה מנהלי הפורום כאן נותנים לה להתבטא בחופשיות?" .... אני אכן שוקלת , נעמה, באם עליי להסיר את הביקורת המישתלחת והפוגעת הזו ש ל ך מהפורום!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמנהנלת הפורום הזה..
ס01/11/2007אכן, אכן, נא להסיר את הודעתי מהפורום הזה .
חשבתי שכאן מקבלים חוות דעת של מקצוענים. לא של כל אורח פורח ומשועמם..
ול"מבינה" , אני מעדיפה להיות רודוילור .ולא חמור נוער שנכנס לשדות זרים..
אכן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנעמה - מי שמדברת על עברית קלוקלת
לילי01/11/2007כמו שאומרים: כל הפוסל במומו פוסל. אבל את בטח לא יודעת על מה אני מדברת. אז עיזבי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנעמה את גועל נפש
שני31/10/2007איזו תגובה - אלוהים ישמור. איכככסססס.
,מבינה" בסך הכל ניסתה להביא מניסיונה.
עכשיו ניתן להבין למה בעלך מתנהג אלייך ככה - אולי יש דברים בגו.את מגעילה ודוחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנות אני בגיל של אימא שלכן
מבינה31/10/2007כנראה שהסיגנון שלי מיושן בשבילכם.מאחלת לכם כל טוב ובהצלחה.
מבטיחה לא להטריד אותכם יותר בעצותי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבינה - אל תיחסי לבהמות שיש פה
שני31/10/2007תמשיכי את מה שאת עושה בלי לחשבן לאף אחת. ככה זה בישראל - אחד רוצה לאכול את השני - מה? לא ידעת? יש מישהי שעוזרת ונותנת עצות אז הן רוצות לאכול אותה... גועל נפש. תמשיכי לכתוב. את כותבת ממש לעניין. אני - בתור קוראת פסיבית בפורום (אף פעם לא העליתי כאן נושא) - קוראת את תשובותייך ומאוד נהנית.
אז אל תפסיקי בגלל כמה בהמות...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואת..
ס01/11/2007ואת ככ אנטלגנטית נחמדה ויפת נפש!
איזה ניסוח ! איזו כתיבה מעולה!
עוד מעט נחשוב שאת פרופסור בפקולטה לעברית.
המשיכי להעלות את הגיגיך . לא כל יום מוצאים ניסוח ועברית יפה כ"כ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון סליחה אבל את כמו כלבת רוטוילר
מבינה31/10/2007ושוב סליחה הכוונה לא ליפגוע זה רק ביטוי להמחיש לך שאולי...אם תישתני ותהי יותר רכה ועדינה ולא גסת רוח כפי שהגבת כאן אז כמו שאת תישני לטובה כך גם יחסו של בעלך אליך ישתנה לטובה.ןתחשבי על זה.
אז ביי ביי לא תיראי אותי מגיבה כאן יותר חבל לבזבז את האנרגיות על בנות כמוך כי באמת ניפגעתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון סליחה
ס01/11/2007המון המון סליחה אבל תקראי את התגובה שכתבתי למעלה..
באמת שלא התכוונתי לפגוע . רק התכוונתי להגיד שאת חמור מטופש (ואני כלבה כלשונך)
שוב פעם לא רציתי לפגוע רק רציתי להאיר את עינך.
ובאמת שגם נפגעתי נורא..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנעמה כנראה שבאמת יש לך בעיה
לילי01/11/2007בין השאר בעיות בהבנת הנקרא והכי חמור הינה העובדה שיש לך רגשי נחיתות מהגרועים ביותר. אני מתחילה להבין את בעלך!!!
אתן לך עצה טובה: גשי לטיפול. זו לא בושה. זה רק יעזור לך להיות אדם נחמד יותר. לעצמך, לבעלך, לילדייך ולאנשים זרים בפורומים שונים.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמבינה, אנא חיזרי, אני זקוקה לעצתך
אלה10/11/2007קראתי את תגובותייך השונות בפורום ואני מוצאת שהן באות מהלב, מהבטן, ממקום של לרצות לעזור. נשים כמוך אני מעריצה. אינני רואה כל פגם בלשון בה את משתמשת, להיפך, כתיבתך מתגלגלת וקריאה מאוד.
כתבתי את בעייתי האישית בהודעה העליונה כעת בפורום, ואשמח מאוד לשמוע את דעתך.
בכבוד רב,
דנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)