מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- איך בוחרים?חסוי21/04/2010
היי,
אני ובעלי נשואים שנתיים ויש לנו בת מקסימה בת חצי שנה(בלי עין רעה:)). אנחנו בשנות העשרים של חיינו וגרים אצל אביו של בעלי בחצר. יש לנו הרבה בעיות כתוצאה מהמגורים ליד האב (הוריו גרושים). אנחנו רבים המון וכבר בקושי מקיימים יחסי מין.
הבעיה היא שאני כל הזמן רוצה לפנות לייעוץ זוגי עבורנו אבל בעלי קצת לא "מאמין" בעזרה מבחוץ .
אני כל הזמן מנסה להתעלות על הכל ומנסה לפתור את הבעיות ולהיעזר בפורומים שונים אבל אנחנו מאבדים לחלוטין אחד את השני - אני ממש כבר על סף ייאוש
איך בוחרים מטפל? איך אני יכולה לשכנע אותו שייפתח לעזרה מבחוץ על מנת שזה באמת יעזור ולא סתם נלך - הוא יגיד הלכנו ובזה זה יסתיים.
נא עזרתכם - אנחנו עדיין אוהבים אחד את השני אבל "עם אהבה לא הולכים למכולת" ואני לא רוצה שהבת שלי תגדל לחשוב שזה משפחה תקינה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לכמעט מיואשת
עדי בדיחי21/04/2010לצערי אין לי פיתרון קסם לבעיה הזאת, שנמצאת אצל הרבה זוגות. צד אחד רוצה, צד אחד לא מוכן לשמוע.
ראי, אם הוא יעשה את זה "כדי לצאת ידי חובה" לא בטוח שזה יועיל במשהו ואולי יבזבז לכם משאבים וזמן יקר. עד שאין רצון אמיתי מצידו להיות פתוח גם לאופציה הזאת- זה יהיה צולע מדי.
אבל- מה שכן קורה אצל זוגות כאלה, הוא שהצד שרוצה טיפול הולך לטיפול זוגי הוא לבד, מס' פגישות, מה שמעורר את סקרנותו הרבה של הצד הלא רוצה (כשהוא מבחין בשינוי בהתנהגותך לצורך העיניין, או אפילו ברוגע מסויים שכן את מקבלת "החזקה" בטיפול), ולאט לאט הסקרנות הזאת גוברת ובסופו של דבר הוא מצטרף מרצונו.
בכל אופן גם בהנחה והוא לא מצטרף, חשוב שאת בינתיים תפני לעזרה מקצועית על מנת לקבל את הכלים ההתחלתיים להתמודדות עם המצב. נשמע שהוא מאמין שהעזרה צריכה לבוא מ"בפנים", לא תמיד רואים הכל כשאתה שחקן על המגרש. לפעמים מהצד הדברים נראים כ"כ אחרת.. וחשוב לזכור שקבלת עזרה היא החוזק הכי גדול שלנו. לדעת גם להגיד "אין לי פיתרון, אני מתייעץ". מה יותר מזה?
בברכת הצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
חסוי24/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)