רוצה להמשיך הלאה אך חוששת

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• רוצה להמשיך הלאה אך חוששת
    אנונימית
    22/10/2007

שלום

אני נמצאת בהליכי גירושין מזה כשנה. אני נשואה 10 +2. הכרתי בחור לפני כשנה וחצי, בהתחלה היה בינינו קשר טלפוני והייתי קופצת אליו לעבודה ויושבים מדברים. לאט לאט הוא התחיל להתאהב בי גם אני הרגשתי אליו משהו אבל לא רציני. יש לציין כי כשהכרתי אותו הוא סיפר לי שהוא גרוש ללא ילדים למרות שלא האמנתי לו ואכן צדקתי בכך שלא האמנתי לו. יום אחד הוא פשוט נעלם לשבוע ימים ואז התחלתי לשאול את עצמי לאן הבן אדם נעלם. לילה אחד הוא פשוט התקשר אליו והתוודא בפני כי הוא נשוי ובעצם באותו הלילה נולדה לו תינוקת, הוא ציין בפניי שאם אני אחליט להיתנתק יהיה לו קשה אבל הוא יקבל את זה כי בעצם הוא הסתיר ממני אמת שכזאת. אני כיוון שידעתי בתוך תוכי כי הוא נשוי לא קיבלתי את הבשורה בצורה סופנית. ואז הוא פשוט בא ואמר לי שהוא התאהב בי ולא יכול בלעדיי. לאט לאט נרקמה בינינו מערכת יחסים נפלאה. אני התחלתי להרגיש כי איתו אני פורחת וכשאני חוזרת הביתה אני כמו פרח שנבל. היו לנו שיחות רבות על מערכת הזוגית שלנו ומה בעצם אנחנו עושים הלאה. הוא לא ממש אהב את אישתו אבל באיזה שהוא שלב הוא הרגיש כי הוא רוצה להתחתן להקים בית ומשפחה. יום אחד עוד בתחילת דרכנו קיבלתי טלפון מאישתו והייתה ממש בשוק. הסתבר כי הוא פשוט התלבשה על פירוט שיחות בפלאפון שלו, כמובן הכחשתי הכל וניתקתי את הטלפון, כמו כן גם נכנסתי לסרטים שאם במידה וזה יגיע לבעלי מה אני עושה. בינתיים המצב אצלי בבית ממש התדרדר כבר לא היינו מתקשרים כלל, לא יכולתי להיות בקרבתו של בעלי כל פעם חיפשתי לאן לברוח, הגענו למצב שבעלי כבר עזב את ביתנו . הודעתי לו בפירוש כי אני רוצה להיתגרש ואין לנו מה לשקם. בינתיים כמובן אישתו של הגבר שהכרתי כל הזמן ניפנפה בפניו לעזוב את הבית וכמובן כל הזמן התרברבה בפניו שיש לה חוקר ויש לה את התמונות שלנו וכד' כמו כן היא הייתה מתקשרת אלי בחסום. מה גם שהיא ידעה על כל צעד וצעד שלנו. בינתיים הבנו שאחנו לא יכולים לחיות ככה, ואנחנו רוצים להיות יחד אך חוששים מכל הסביבה והעתיד. ערב אחד קבענו להיפגש באיזה צימר באזור שאנו גרים בו אך אני הייתי צריכה לאסוף אותו ממקום מסויים ששם הוא החנה את רכבו. כמובן שזה מה שהיה אבל חיכתה לנו הפתעה גדולה שלא חלמתי על זה בחיים. לאחר שבילינו יחד והייינו צריכים לצאת כמובן יצאנו מהשביל ואז בעצם משני צידי הכביש חיכו לנו שני כלי רכב, מצד אחד בעלי עם חבר ומצד שני אישתו עם ידיד שלה. כמובן בשניות הראשונות היינו בשוק טוטאלי ושניות לפני שהם ניסו לחסום אותנו הצלחנו לברוח, יש לציין כי בעלי היה מורחק ממני עם צו הרחקה ובעצם עד כניסה לעיר כשהוא קלט כי אני נוסעת לתחנת משטרה הפסיק את המרדף ונסע. נכון להיום יש ביני לבין הגבר שהכרתי מערכת יחסים נפלאה ומלאה באהבה, אך יש לי חששות שמה הפרודה שלו תמשיך למרר לנו את החיים ולא תניח לנו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בהליכי גירושין- סודות ושקרים

יהודית ברגמן
    23/10/2007

שלום לאנונימית!
    מה בעצם את מבקשת לדעת? איך להמשיך את ההתנהלות שלך בתוך התחמקויות ושקרים - לא אוכל להנחות אותך. רק אוכל לייעץ לך לסיים מהר את הליך הגירושים ולא להחפז להכנס לאותה תבנית התנהגותית שיקרית עם הגבר הבא בתור.
    תוספת: מובן שאשתו נפגעה מאוד משקריו ובגידתו בה בעת הריונה ותגובתה תהיה קשה יותר מזו שלך, כששיקר לך בנוגע למצבו המשפחתי. קרוב לוודאי שפיתחה אובססיביות ויצר נקמה, כמו זו של בעלך. אגב, איך השגת עבורו צו הרחקה?
    תעדכני אותנו בנוגע ל"מערכות היחסים"...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפרק הבא בטלנובלה בטח יהיה מעניין

דותןG
    23/10/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו