יחסים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• יחסים
    רון
    22/04/2010

נשואה כבר 22 שנים שלושה ילדים הגדול בצבא הקטן בן 12 לבעלי ישבעיה שכנראה נרכשה מילדות כועס שותק לפעמיים שבועיים ולפעמיים לא ידוע על מה רוצה שאבין לבד שאני מנסה לפנות אליו הוא עושה טובה שעונה ידוע לי שאבא שלו עם אותו סיפור וגם שהוא כועס ואומר משהו זה תמיד בטונים גבוהים וחיבים להסכים איתו אין אפשרות להגיב הכעס המתמשך כולל לצאת מהבית בלי להגיד לדאוג רק לעצמו וללא מגע פיסי אפילו לא נשיקת בוקר די משפיל ושהמצב בלי כעסים החיים טובים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יחסים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הי רון

עדי בדיחי
    23/04/2010

לא ברור האם מאז ומעולם זה היה המצב, ותמיד התמודדת איתו, או שהיו ניצנים והמצב הלך והחריף. מה שבטוח מהודעתך הוא שהמצב הזה מפריע לך, משתיק אותך, ואת מרגישה מושפלת מההתנהגות שלו.

הוא רכש אותה בבית בו גדל, ולצערי ייתכן וגם ילדייך חייםעל אותו מודל. האם יש ביניכם תקשורת כש"החיים טובים"? האם בזמן הזה את תוכלי להביא לידיעתו את השלכות התנהגותו ולדרוש ללכת יחד לייעוץ זוגי? כי לי נראה שדפוס כזה מתמשך של תקשורת לקויה מצידו- מצריך הדרכה מקצועית מתאימה שתעזור לכם לשנות את פני הדברים, שלפחות הילד הצעיר יוכל לחוות גם סוג מודל אחר של זוגיות.

חשוב שתדעי שאף פעם לא מאוחר לשנות, ואם הגעת לכאן להתייעץ איתנו- אפשר לעשות עוד צעד ולקבל תמיכה מקצועית יותר שגם לך תעזור להתמודד במצבים בהם מתעלם או מסרס אותך.

פרט לכך, אם אינו מסכים לייעוץ- את תוכלי לעזור לעצמך בדרך אחרת- לקבל הדרכה מקצועית אישית איך לתקשר מול אנשים שמשתמשים בתוקפנות (הרמת הקול, טריקת דלת וכד'). יש היום טכניקות שאפשר ללמוד איך לא מאבדים את הצפון ואיך לא שוברים את הכלים.. ומצד שני- איך כן עומדים על שלנו ולא מרגישים מסורסים. גם לשתיקה שלך יש משקל עבורו והוא יודע שכל עוד את שותקת והחיים חוזרים להיות חיים טובים- הוא ימשיך, כי הדפוס הזה מצליח והכל נסלח ונשכח. חשבי על כך.

בהצלחה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו