מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעל דו מינישיר23/04/2010
אני נשואה מזה 25 שנה אני אם ל 4 גדולים יש לי בעל טוב ואבא מדהים
לאחרונה גיליתי בחדרי ויברטור וכששאלתי את בעלי לפשר הדבר הוא הודה בפני כי הוא משתמש בו מאחר והוא דו מיני
מאז החשק שלי לקייים איתו יחסי מין שואפים לאפס ואפילו מוצאת את עצמי מחפשת קשר מיני
מה עלי לעשות??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסתגלות למצב חדש
דורית כהן24/04/2010שיר היקרה, אני מבינה את התגובה שלך של הלם ורתיעה, אבל ברצוני לציין, שככל הידוע לי אנשים דו מיניים הינם אנשים עם ליבידו חזק, ויש להם צורך בחוויות מגוונות עם בני זוג שונים. ההבנה הזאת תדרוש ממך הסתגלות למצב אחר, אולי בניית הסכמות חדשות איתו על מנת ששניכם תהיו מאושרים ומסופקים. כמו שכתבתי לכמה זוגות בימים האחרונים, כמעט אצל כל זוג שנשוי שנים רבות, מתעורר צורך לערוך שינויים בכללי היסוד של הזוגיות לאור שינויים ששני בני הזוג עוברים בחייהם, ולפעמים זה קורה דווקא לטובה, כי זאת הזדמנות להיות הרבה יותר פתוחים לגבי הרצונות והתשוקות והפנטזיות של שניכם, ולראות איך משאירים את המשפחתיות הטובה שלכם וסביבה יוצרים חוויות נוספות מבלי לסכן יותר מדי את שלמות המשפחה.
יתכן שעדיף לעשות את השינויים האלו בעזרת ייעוץ זוגי, כי אני מאמינה שהצטברו אצל שניכם כעסים ותסכולים: אצלך על ההסתרה הזאת ואולי הרגשה שהוא "סידר אותך", שזה לא פיר. אצלו - שהוא חי שנים רבות עם סוד ועם הסתרה - זה מאוד פוגע באינטימיות הרגשית כאשר אדם לא יכול להיות מי שהוא על יד בת זוגו כי עליו להסתיר חלק כה אישי מפניה.
נשאלת השאלה גם האם ההגדרה שלו את עצמו בתור "דו מיני" היא נכונה. אם הוא מעוניין לעשות סקס עם גברים ועם נשים - אז יש להניח שזה נכון. אבל אם הוא משתמש בויברטור כי נעימה לו חדירה בפי הטבעת, זה עדיין לא אומר שהוא דו מיני. הרבה גברים מאוד נהנים מגירוי בפי הטבעת, ונשותיהם יכולות לענגם בצורות שונות בחלק זה של הגוף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)