מה לעשות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מה לעשות
    מאוכזבת
    23/04/2010

אני גרושה 10 שנים והסתדרנו די טוב כגרושים. לאחרוןנה החל לשתות אלכוהול לאחר שהפסיק 10 שנים ואני לא מעונינת כל כך לדבר איתו כשהוא שתוי. הוא מצדו אומר שעלי להקשיב לו כי אני מקבלת ממנו מעל ומעבר מבחינה כספית ועלי להקשיב .לאחר שלא רציתי לקשיב לו כאשר שתוי הוא בחר להוריד לי את הכספים שמשמשים אותי לקיום החודשי ועלי לצאת למשרה מלאה עם כל הכרןך בכך לחפש עבודה ולהתחיל מאפס אך האם עלי לאבד את חרותי ולהיות כרוכה אחרי עריצותו?? איך לדבר איתו כי ידוע שאלכוהול מוציא תוקפנות ואי אפשר ממש לדבר איתם יש שם אגו משחקי כוח מה לעשות?יש לי בן אחד תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה לעשות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בכל מקרה עדיף להיות עצמאית

דורית כהן
    24/04/2010

גרושה יקרה, לאור העובדה שהוא כבר נכנס לפעולה והוריד לך את תמיכתו הכספית, אני מציעה לך לנצל את ההזדמנות ולהפסיק את התלות הכלכלית בו כמה שיותר מהר. לא כתבת בת כמה את. אבל אני חושבת שבכל גיל - מצבך בחיים יהיה טוב יותר אם תתחילי לעבוד ולפרנס את עצמך ולא להיות תלוייה בחסדיו, מה גם שהוא כנראה חזר לסורו והחל לשתות, ואת כבר לא יכולה לסמוך עליו שיתפקד בתור אבא או בתור מפרנס לאורך זמן. אני חושבת שאין לך ברירה אלא להתארגן ולמצוא לעצמך עבודה, וזה דבר שיכול לעשות לך טוב בכל מקרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו