מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- החבר שלי לא אוהב לדברme2924/04/2010
שלום,
אני וחבר שלי כבר 3 שנים ביחד. אנחנו מאוהבים מאוד וחושבים להתחתן בקרוב.
הבעיה שלי זה שחבר שלי לא אוהב לדבר ויוצא כך שאני מרגישה הרבה פעמים קרירות, חוסר שיתוף, חוסר חשיפת רגשות מצידו. הייתי במערכות יחסים רבות לפניו שהתקשורת אף פעם לא הייתה בעיה ואיתו אני מרגישה קצת לבד בגלל העניין של השיתוף והשיחות והתוכן שאינם שם רוב הזמן.
בטבעי אני בן אדם אנרגיטי ואוהב לשתף ולדבר שיחות נפש אך החבר שלי לא שותף איתי בזה.
אני לא רוצה לוותר עליו כי אני מאוהבת בו והוא בן אדם מקסים מהמון בחינות. רציתי לדעת אם אפשר לעשות משהו כדי לשדרג את היחסים ולהכניס יותר חיים ולאתגר אותו ולהביא אותו למצב שיותר ישתף וידבר ושיהיו לנו שיחות עם תוכן ועניין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקבל אותו כמו שהוא
דורית כהן24/04/2010לדעתי עדיף ללכת כאן "הפוך על הפוך". כי אם את משדרת כלפיו ביקורתיות ואי קבלה בנושא כישורי השיחה שלו - יש להניח שהוא יהפוך להיות רגיש מדי ומאוד לא חופשי ומתוח, עם חששות עד כמה הוא עומד במשימה מבחינתך, וזה לא מצב בריא.
אם את כל כך אוהבת אותו - קבלי אותו כמו שהוא ואל תשאפי לשנותו. חפשי לך חברות טובות או אפילו ידידים שיתאימו לצורך שלך בשיחות נפש. אינני חושבת שבן הזוג יכול וצריך לספק את כל הצרכים שלנו! אם תפעלי על פי העצה הזאת יש סיכוי יותר גדול שעם הזמן הוא ייעשה יותר פתוח ושותף לחלק מן השיחות. כרגע נדמה לי שהנקודה זאת היא רגישה אצלך, ויש להניח שנוצרה כבר סופר רגישות גם אצלו באותו נושא.
בדורות הקודמים הצורך בשיחות ובשיתוף סופק ע"י נשות החמולה בעיקר. כיום אנחנו מצפים מבן הזוג שיהיה "הכל" עבורנו: מאהב, מחזר, החבר הכי טוב, אשף כלכלי, אבא נפלא ועוד ועוד...מאוד קשה לספק את כל הצרכים, והרבה גברים נפלאים הינם סגורים רגשית הרבה יתר מנשים. יש גברים שעם הזמן מתפתחים ונפתחים בנושאים אלו. הכרתי כמה גברים מאוד סגורים שנפתחו בעקבות סדנאות לצמיחה אישית שהם עברו. אני עצמי הייתי פעם צעירה מאוד סגורה ותכונה זאת השתנתה בעקבות דינמיקה קבוצתית שעברתי בזמן לימודי באוניברסיטה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
me2925/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)