שאלה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שאלה
    א
    24/04/2010

אישתי מבקשת ממני לשים מצלמות בבית כדי למנוע חס וחלילה התעללות מינית בבית. מבחינתי זה משבר אמון מבחינתה זה לשמור על הילדה.
    מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אנא הוסף פרטים

דורית כהן
    24/04/2010

א, חסרים לנו המון פרטים: בני כמה אתם, כמה זמן נשואים, בת כמה הילדה, מפני מי היא חוששת, האם קרה כבר משהו? על פניו, ללא אירוע בעבר - זה נראה לי מוגזם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרטים

א
    24/04/2010

בני 30 ללא ארועי עבר ילדה בת שנתיים, מפחדת ממני..שחס וחלילה לא יקרה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היסטוריה אישית של התעללות

דורית כהן
    25/04/2010

אם כך, ואם לא היתה בעבר שום התנהגות שלך שעוררה אצלה הערות בכיוון הזה, יתכן שיש אצל אישתך רגישות יתר לנושא הזה. יתכן שהיא עצמה עברה התעללות מינית בשלב כלשהו בילדותה.

הדרישה הזאת מעידה על כך שהיא נכנסת ללחץ מוגזם. יש מחקר שטוען שהורים חווים לחץ מוגבר כאשר הילדים שלהם נמצאים באותו גיל בו הם בילדותם עברו חווייה קשה! לכן, אני הייתי מחפשת את התשובה בהיסטוריה של אישתך, במיוחד סביב היותה בת שנתיים. אני מציעה להראות לה את התשובה הזאת ולבקש ממנה ללכת לייעוץ אישי בנושא זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו