מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלהא24/04/2010
אישתי מבקשת ממני לשים מצלמות בבית כדי למנוע חס וחלילה התעללות מינית בבית. מבחינתי זה משבר אמון מבחינתה זה לשמור על הילדה.
מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנא הוסף פרטים
דורית כהן24/04/2010א, חסרים לנו המון פרטים: בני כמה אתם, כמה זמן נשואים, בת כמה הילדה, מפני מי היא חוששת, האם קרה כבר משהו? על פניו, ללא אירוע בעבר - זה נראה לי מוגזם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרטים
א24/04/2010בני 30 ללא ארועי עבר ילדה בת שנתיים, מפחדת ממני..שחס וחלילה לא יקרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיסטוריה אישית של התעללות
דורית כהן25/04/2010אם כך, ואם לא היתה בעבר שום התנהגות שלך שעוררה אצלה הערות בכיוון הזה, יתכן שיש אצל אישתך רגישות יתר לנושא הזה. יתכן שהיא עצמה עברה התעללות מינית בשלב כלשהו בילדותה.
הדרישה הזאת מעידה על כך שהיא נכנסת ללחץ מוגזם. יש מחקר שטוען שהורים חווים לחץ מוגבר כאשר הילדים שלהם נמצאים באותו גיל בו הם בילדותם עברו חווייה קשה! לכן, אני הייתי מחפשת את התשובה בהיסטוריה של אישתך, במיוחד סביב היותה בת שנתיים. אני מציעה להראות לה את התשובה הזאת ולבקש ממנה ללכת לייעוץ אישי בנושא זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)