מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- נישואים במשברע25/04/2010
שלום רב,
אני ובעלי נשואים כמעט שנתיים אני בשנות העשרים והוא בתחחילת שנות השלושים יש לנו תינוק בן 6 חד' , אנחנו גרים ביחידה אצל הוריו של בעלי.
הבעיות ביננו התחילו כמעט מתחילת ההריון שלי, בעלי עצמאי ו"נפל" בעסק דבר אשר גרם לבעיות כלכליות בעלי רגיל לחיות חיי מותרות מאוד גבוהים ופתאום נותר כמעט ללא כלום. היו המון תוכניות וחלומות הרי אנחנו עומדים להיות הורים בפעם הראשונה כמובן מעבר דירה מכיוון שהיחידה היתה מאוד קטנה וממש לא מתאימה לתינוק, אולי מלחץ חלו מריבות בלתי פוסקות כל פעם שרק דיברתי על לעבור מההורים שלו היה מתעצבן ואומר שאין מצב (כמובן שבלי קשר לכלום קשה לי כאן מאוד)
הבעיה העיקרית שבעלי מדבר אליי בצורה מאוד מזלזלת שהוא מתעצבן הוא מדבר אליי כאילו הייתי מישהי שמצא ברחוב (כך אני מרגישה) כל מה שאני עושה ומנסה לדבר ששנינו נרגעים הוא כמובן מתנצל אבל אומר "ככה אני אין מה לעשות את יודעת".
כיום המצב הכלכלי מתחיל רק להתייצב אבל כמובן אין מה לדבר מבחינתו על מעבר מכאן.
אני היחידה שעושה הכל הוא לא נותן יד בכלום ומיותר לציין שהריבים רק הולכים וגוברים כיום שאני עם ילד כל מה שאני חושבת עליו זה שאני ממש לא רוצה לגדל את הילד שלי בבית שאבא מזלזל באמא, אומנם הוא בן 6 חד' אבל כבר מבין ברגע ששומע צעקות מתחיל מיד לבכות, הוא הדבר הכי יקר לי בעולם, השבוע היה ביננו ריב מאוד רציני בלמעשה בעלי אמר לי "את את הבגדים שלך ועופי מפה" ושוב אחרי שנרגע דיברנו אני מבחינתי אמרתי שאין בעיה הוא ממש לא מאיים עליי (אציין שהוא חושב שאני מתקיימת רק בזכותו, תמיד עבדתי ופירנסתי את עצמי, אני בת יחידה ואימי אלמנה ומצבה הכלכלי אינו מזהיר כלל, חיי היו מצויינים אבל מעולם לא היה לי רכב ודברים כאלה, בקיצור אצלו דברים הם חומריים שהוא קנה לי אוטו חשב שקנה אותי) מבחינתי יש 2 דרכים או להיפרד או ללכת לטיפול הוא לא מוכן ושלל זאת על הסף שאמרתי שזו הדרך היחידה להציל את הזוגיות הוא אמר שממש לא, אני יודעת שזה עיניין של כמה חודשים עד ששוב יהיה פיצוץ.
אני זקוקה לעצה דחופה העם להציב אולטימטום ולעזוב????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הצד שלך והצד שלו
דורית כהן25/04/2010רוני היקרה, צר לי על מה שאת עוברת. במקום ליהנות ולהתמסר לגידול התינוק - את מתמודדת עם בן זוג עקשן ומפונק.
לדעתי, אם הוא אינו מוכן להכיר בכך שיש לכם בעיית תקשורת - וללכת איתך לייעוץ זוגי - עלייך לנקוט בפעולה יותר דראסטית, כמו לעזוב את הבית עם התינוק, אולי זה ינער אותו ויבהיר לו שאת רצינית, ובכל מקרה אינך צריכה להמשיך לבלוע את ההתנהגות התוקפנית והמזלזלת שלו כלפייך. כל פעם שאת בולעת זאת - הוא לומד שזה בתוך "גיזרת הגבולות" שלך. יש להניח שיש דברים שמפריעים גם לו בזוגיות שלכם, אשר גורמים לו להיות רגזן וחסר סבלנות (בנוסף לבעיות העיסקיות) ועלייך להביא בחשבון שיש את הצד שלו של דברים שלא מוצאים חן בעיניו. הרבה פעמים תגובות כאלו מגיעות כאשר תחום הסקס אינו מוצלח ויש לבעל תלונות על התדירות ו/או על האיכות ועל כך שהוא היוזם היחידי, ושהוא מרגיש שבת הזוג עושה לו טובה שהיא מסכימה. סליחה שנכנסתי לנושא זה מבלי שאת כתבת על כך כל רמז, אבל מנסיוני כאשר בגבר מתוסכל בתחום המיני - זה מקבל ביטוי בזלזול, עצבנות וכעסים רבים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדורית תודה רבה ואת צודקת
ע25/04/2010בנושא הסקס, הסקס לפני ההריון וגם בתחילתו היה מעולה ובתדירות מאוד גבוהה אפשר לומר כל יום.
אחרי הלידה הייתי בלי חשק כלל ועכשיו גם שיש לי קצת חשק אני כל כל עייפה (הרי הכל עליי) שפשוט מעדיפה לישון.....
ולגבי כל השאר אני חושבת בדיוק כך פשוט נורא מפחדת מהצעד הזה, לבעלי אגו (מרוקאי...)
מאוד גדול, אני באמת מרגישה שאין דרך, אחרת אני ימשיך לסבול.......
מקווה שהדברים יתגלגלו בדרך טובה ונכונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)