נחירות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• נחירות
    לא את.
    25/04/2010

שלום,
    אני בת 27 ובן זוגי בן 30 אנחנו מכירים כחודשיים, אך הקשר מאוד אינטנסיבי, ויש דיבורים מאוד גלויים על עתיד משותף, אני בעל ניסיון יחסית עשיר במערכות יחסים ארוכות ואף מגורים עם בן זוג לעומתו שמעולם לא התנסה, אף על פי כן נראה כי הוא אדם מאוד זוגי ונהנה מהזוגיות מאוד.
    נראה שמשיכתי העזה לבחורים "גדולים" מביאה אותי פעם אחר פעם לסבול מלילות קשי שינה וזאת בשל נחירות בלתי פוסקות, לעיתים מאוד חזקות (ולעיתים כמעט ולא קיימות חייבת להודות) בזוגיות הקודמת שלי זה היתה מריבה בלתי פוסקת עם הבן זוג, אני הייתי מתוסכלת כי אני לא ישנה טוב והוא מתוסכל כי אני מעירה אותו ולא מפסיקה להעלות את זה.
    הפעם עם הבן זוג הנוכחי אני רוצה להמנע מסיכסוכים בנושא על אף שנראה שאני כבר חציתי את הקו בנושא... לדוגמא הבוקר קמנו ואמרתי לו שהגעתי למסקנה ושאני לא בטוחה שהיא נכונה (גם את זה אמרתי) שכאשר הוא אוכל הרבה בשר הוא נוחר יותר, הוא נורא כעס על המשפט הזה, אפילו נעלב, והטיח בי שזה אולי בגלל שהוא ישן צוד לקיר וקפא מקור (הוא מאוד פולניה לעיתים קרובות) ושחודשיים שלמים מאז שאנחנו ביחד לא היתה פעם אחת שלא דיברתי על זה (ברור שזה לא נכון, בעיקר שהפעם אני ממש משתדלת לעשות את זה הרבה פחות וגם כשאני מעלה את זה אני עושה את זה כבדיחה כדי לא ליצור רגשות שלילים לנושא) אך כנראה שזה לא עובד לי או שאני עושה משהו לא נכון. אני לא הבנתי למה הוא כועס והתרגום שלי לעניין היה שהוא נבוך מזה וזה שאני מעלה את זה מרגיש לו כאילו אני מעלה נקודות חולשה שלו או משהו בסגנון, לכן ניסיתי לצחוק על זה, ולהתבדח כדי לפוגג את הרגשות השלילים על הבוקר. לבסוף איכשהו יצאנו מהעניין (רק אחרי סקס בוקר שברור לי שקרה כדי להשכיח את ההתחלה הצולעת של היום)
    בכל מקרה, אני מודעת לדברים האובייקטים, כגון העובדה שאנחנו אומנם מרגישים כאילו אנחנו יחד כבר הרבה זמן בגלל האינטמיות הרבה אך אנחנו באמת מכירים מעט מאוד זמן ויכול להיות שצריך זמן להתרגל אחד לשניה, אבל הפעם בניגוד לפעמים אחרות אני ממש רוצה שזה יצליח, אני אוהבת אותו ומרגישה שהוא האדם הנכון.
    לאחר ההקדמה הארוכה אני אשמח אם תוכלו לייעץ לי איך להתמודד עם הנחירות ואולי עם השיחות שלי איתו (ולא רק בנושא הזה ומלבד אטמי אוזניים שיש לי על השידה) כדי לא לפגוע באגו שלו וכדי שאוכל לישון בשקט
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נחירות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הי סנדי

עדי בדיחי
    25/04/2010

את מביאה בעיה שיש להרבה זוגות! וכל הכבוד שאת פה.

תראי, אני יודעת שלבעיית הנחירות יש דווקא פתרונות מתחום הרפואה, אבל ה"נוחר" בהחלט צריך לשנות את זה אצלו. אני מניחה שניסית לישון עם אטמי אוזניים וכו' (אם לא- עשי מאמץ). בכל אופן מדהים כמה שהרפואה מקורית ומתחכמת וידוע לי כי יש מענים לבעיה הזאת.

כתבת שאת מנסה להעלות את הבעיה באופן הומוריסטי- זה נכון בהרבה פעמים לנהוג ככה, אבל כנראה שכאן, כפי שגם את יודעת ומבינה, לא כ"כ הפיתרון המתאים.

אני לא מבטלת את המצוקה שבה את נמצאת, אבל כתבת שהוא האחד שלך.. כתבת כמה אתה אוהבת אותו וזה נגע לליבי. אז המשפט "מקבלת אותך כמו שאתה" אמנם קלישאתי, אבל זכרי שזה מתגמד בשישים לפעמים, לעומת צרות של הרבה הרבה זוגות אחרים.

אני מזמינה את המשתתפים לתרום גם :)

בהצלחה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו