מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- האם להגיד או לא?יעל26/04/2010
הנושא לשאלתי הוא די רגעיש, גם מכיוון שיש צורך בחוות דעת רפואית קבילה, וגם מעצם היותו רגיש.
אני בקשר כבר חצי עם בחור נפלא בן 22.
אני באותו גיל, יש בעיה קטנה ביחסי המין שלנו, אצטרך לפרט כדי שתבינו, במחילה..
לדעתי, יש לו אימפוטנציה קלה, לא עומד כמו שצריך, גומר יחסית מהר (בתחילה זה היה גרוע יותר עכשיו משתפר) סה'כ זה לא שלא עומד בכלל, אלא מאד חלש, ואי אפשר לעשות איתו כלום (!!!) הוא רפוי ולא חזק כמו שצריך.
יצא לי להבין ולראות איך זה אמור להיות בזמן הסקס, אני לא מדמיינת.
הדילמה שלי,
איך להגיד לו. הוא לא מודע לזה, אני כנראה הראשונה שלו.
הוא בחור עם ביטחון עצמי, וזה ישבור אותו, וגם מצד שני, הוא יגיד שאני מדברת שטויות או ירצה לעזוב ולא יסכים איתי, ובינתיים אי אפשר לקיים יחסים כאלה!!!!!
אני לא יוצאת מסופקת אף פעם וכל פעם מתלבטת אם להגיד לו.
מה לעשות? לספר? ואם כן, איך?
בבקשה עיצה,
יעל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אולי בעייה רפואית
דורית כהן27/04/2010יעל יקרה, זוהי שאלה שעדיף להפנות לסקסולוגים, או לאורולוג (שאם אינני טועה זה המקצוע שמתעסק עם בעיות זיקפה).
כך או כך, אני חושבת שעדיך להיזהר ולא להגיד לו כדי לא לפגוע בו.
את יכולה אולי לערוך נסיונות פרטיים משלך ולראות האם יש גירויים מסוג מסויים שכן גורמים אצלו לזיקפה חזקה יתר. אולי מין אוראלי? אם אין תזוזה, ולאחר חודש חודשיים אין שום שינוי, אז אולי יהיה נכון להגיד לו משהו בצורה עדינה. יתכן שישנה בעייה רפואית כלשהי, או שהוא לא מספיק נמשך אליך פיזית, שגם זה יכול לקרות, סליחה שאני מזכירה את האפשרות הזאת, אבל לא כל גבר נמשך לכל אישה, וההיפך כמובן גם נכון. לא כל אישה נמשכת לכל גבר. אני מניחה שיהיה לך יותר קל להזדהות עם המשפט האחרון...בתור אישה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבכל זאת?
יעל29/04/2010תודה קודם כל, אבל ,
אני לא רואה את עצמי עושה לו מין אוראלי, יש מצב שזה בא ממקום של אינטרס (אם לא נראה לי שהוא יעשה לי...אני לא יעשה לו ) אני לא רוצה בגלל סוג הקשר ביינינו.
הוא לא נמשך אליי?
אז למה הוא רוצה לשכב איתי? ומחזר אחריי כבר חצי שנה? ולא מפסיק לגעת, ולנשק ו..ו...ו
לא יודעת.
אני לא יגיד בינתיים כי זה יפגע בו. הוא לא מודע לזה.
איזה מין גבר אתה שמוכן להתפשר על סקס ללא חדירה כל פעם|??????? אותי זה משגע אז אותו לא?
בקיצור זה מאד מעצבן.
אבל אני אבדוק גישה מסויימת איתו, ואראה מה הכיוון.
אם אני לא יגיד לו,
הוא יצטרך מתי שהוא בחיים להיתקל עם המציאות הזאת. אולי עם אשתו אולי עם רופא, מה שבטוח, זה חייב טיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקצת על מין אוראלי
דורית כהן02/05/2010יעל יקירתי, אני קולטת את הגישה הנחרצת שלך לגבי מין אוראלי, וחבל לי שככה זה. זה תחום שיותר ויותר זוגות מאמצים אותו והופך בשנים הנוכחיות לאיזה סטנדרד ברפרטואר של הרבה זוגות. אם תתנסי בכך יתכן שתגלי שזה מאוד מענג ומאוד אפקטיבי. האם יתכן שהוא כבר חווה מין אוראלי ומכיוון שזה היה לו כל כך טוב הוא זקוק לזה על מנת להתגרות? יש גברים שזה קרה להם. אולי לא נוח לו לבקש זאת ממך. אבל כמובן - אני מפליגה כאן בהשערות ללא מידע בסיסי משניכם. אם היחסים חשובים לך ואת אוהבת אותו, השיקול האינטרסנטי אינו רלבנטי. ואולי שווה להגיע לייעוץ זוגי/ סקסולוגי איתו, יתכן שמומחה יכול להועיל לכם ולךהקטין את הבעייה, שחשוב כמובן לזהות את המקור לה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)