מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- יעוץ דחוףקארין 3026/04/2010
שלום, אני בת 31 נשואה קרוב לשנתיים, אני ובעלי בקושי מקיימים יחסי מין מאז שהפסקתי גלולות (מקיימים אולי 1 לשבועיים)וזה בקושי העניין הזה מדאיג אותי שהוא אף פעם לא רוצה וזה כי הוא פוחד שאכנס להריון מאחר ואין לנו עדין פרטיות ובית משלנו .אני פוחדת שהקשר ילך וידרדר בעקבות המצב, אני אומרת לו שזה מטריד אותי שאנחנו לא שוכבים והוא מתבאס עם קונדום אני לא יודעת מה לעשות והאם זה סיבה מוצדקת? הגעתי לשלב שכן אני רוצה ילד והוא לא בעניין בגלל שאין לנו פינה משלנו (גרים אצל ההורים ובאמת אין לנו מקום לגדל ילד אצל ההורים)
יש לציין שהיחסים שלנו בסדר אנחנו מדברים על הכל ואנחנו חברים טובים ופתוחים אחד עם השני ומפחדת שזה יהרס מה עלי לעשות?
לעזרתכם אודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי קרולין
עדי בדיחי27/04/2010נשמע שאכן גידול ילד בתנאים כאלה לא מתאים, ואתם חושבים נכון לדעתי בנושא זה.
למניעת היריון יש היום הרבה פתרונות, לא ממש הבנתי מה גרם לך להפסיק את הגלולות- יתכן ויש גלולות מסוג אחר (גם מדבקות) שיהיו עבורך מתאימות יותר.
וייתכן גם שבעלך מאוד חושש ולא בשל כרגע להביא ילד וכל מצב של "כמעט" מכניס אותו למתח וחרדה. חשבי גם על נקודה זו ואולי תבררי איתו מה מרגיש בדיוק. אולי הוא מעדיף לא להנות בכלל מול המחשבה שיש סיכוי שיהיה היריון לא רצוי (במיוחד שאת כן רוצה ואולי מרגיש קצת לחוץ?)
הייתי מזמינה אותו ללכת (איתך) יחד לרופאת נשים על מנת לקבל מידע רלוונטי ומקצועי- אילו דרכים נוספות קיימות על מנת לשמור על המצב (וכפי שדיווחת אתם פתוחים וסה"כ הקשר טוב), וכשיש מידע כזה- כבר המתח פוחת. כמובן שזאת לא סיבה "טובה" מספיק לא לקיים יחסים. את צודקת ומצב כזה יכול להביא ליותר סטרס בקשר ובהדרגה גם להפחית מההנאה של שניכם גם בתחומים האחרים.
לכן חשוב שתגשו יחד לקבל מידע (אפשר גם באינטרנט, רבל לדעתי רופא/ת נשים תוכל לעזור יותר), אם זה בהחלפת סוג הגלולות, אם זה מדבקות, ועוד. אבל כך או כך- קיום יחסים אשר מספקים את שניכם חשוב לא פחות מהמרכיבים האחרים.
בהצלחה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)