מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מיואשתמורן26/04/2010
היי,
אני בת 24 ויש לי בןזוג בן 28 אנחנו יוצאים 9שנים.
לפני שנה נפרדו לתקופה של 8 חודשים וחזרנו ממש לפני 3 וחצי חודשים .
מאז שחזרנו יחסי המין שלנו התדרדרו עד למצב של פעם בשבועיים וגם אז מאוד טכני, קצר, ולא מספק, בן זוגי גומר ממש מהר ואני בכלל לא נהנהת , בנוסף מה שמטריד אותי זה ברגע שהוא גומר לא אכפת לו מכלום, הוא מתלבש.
אציין שאנחנו נמשכים אחד לשני אבל בבתקופה האחרונה בן זוגי מתרחק ממני וכל ניסיונותי ליצרת מגע כושלים.
העלתי את הנושא מספר פעמים וכל פעם קיבלתי תשובה מוזרה עייף,עסוק וכו'.
אני אוהבת לקיים יחסי מין ואני פשוט לא מצליחה להבין מה הסיבות לתנהגות שלו.
אצין שמעולם לא קיימתי יחסים מלאים עם מישהו אחר, אבל אני כל הזמן מרגישה שהסקס שלי גרוע(סיפורים של חברות, אחיות)
הגעתי למצב שאני מרגישה שאני נאלצת לשווק את עצמי מולו ואין סיבה שאני יעשה זאת, אני נראת טוב, רזה צעירה ...מה לא בסדר?
מה לעשות?
אודה לעזרתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשר לא מספק
יהודית ברגמן27/04/2010מורן יקרה,
לא פרטת על איזה רקע הקשר נותק ומדוע חזרתם. יתכן וההתרחקות שלו נובעת מירידה במשיכה, באהבה וזה לא קשור למראה חיצוני. אולי הקשר פשוט נגמר ועליך להכיר בכך. דברי איתו גלויות ובררי מדוע הוא שינה את יחסו אליך. אישית, איני מאמינה בתירוצים. כי תירוצים מחפשים כשאין סיבות. אם הוא מתרץ את התרחקותו והמנעותו ממגע בעייפות, או עיסוקים אחרים, כנראה שיש לו סיבה טובה אחרת. את עדיין צעירה ואל לך להתקע והסתפק בקשר ובסקס גרוע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)