מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- היי דורית זה ממש דחוף..שרונה28/04/2010
הכרתי משהו שעובד לידי .. כאשר היה לי חבר הוא היה מתחיל איתי זורק רמזים שהוא מעוניין וכו'..
אפילו יום אחד נכנס עם שקית ובתוכה שמלה מתנה... לאחר חודש אני וחבר שלי נפרדנו מסיבות אחרות... ואז התחיל להתפתח ביני לבינו סוג של קשר.. הוא הזמין אותי לצאת איתו.. יצאנו לבר .. שתינו קצת והוא הזמין אותי לבית שלו .. הלכתי ושם שכבנו...
יום למחרת בעבודה דיברנו כרגיל הכל היה בסדר..נפגשנו שוב ערב אחרי הייתי אצלו נוצר ויכוח קטן אז הלכתי משם .. ומאז לא דיברנו במשך חודש.. יום יום אני רואה אותו ואנחנו לא מדברים..
לאט לאט הוא התחיל לשוב לדבר איתי .. לזרוק לי רמזים שהוא רוצה שניפש שוב..
נפגשנו שוב שכבנו כמה פעמים.. ואז הואהתקשר אליי ואמר לי " יש לי בית ריק" את רוצה לבוא אליי?..
התעצבנתי ואמרתי לו שהיה מה שהיה עשיתי טעות ששכבתי איתי בהתחלה ושאני לא רוצה לחזור לזה שוב .. הוא התחיל לנאום לי על זה שאין לי זכות לצפות ממנו לדברים אחרים ושזה מה שדרשתי כביכול והראיתי לו... וביקש שניפגש ונדבר על זה .. נפגשנו ואז הוא אמר לי שתמיד הוא רצה אותי לקשר רציני ואני זו שהתקשרתי אליו ויזמתי פגישות שנגמרו בסקס.. זה טיפה נכון האמת.. הוא פשוט זרם עם זה ..
בכל אופן אני ממש רוצה אותו לקשר רציני עכשיו והוא די לא יוזם שום דבר..
אתמול הוא הציע לי לבוא איתו לריצה בחוף והלכתי.. לא קרה בינינו כלום מאז.. חוץ מנשיקה לשלום שהלכתי הבייתה.. הוא בקושי מתקשר .. מה לעשות
? איך לגרום לו לחשוב עליי בצורה אחרת ממה שנראה לי שהוא חושב עליי..
איך להפוך את העניין לרציני ולצאת מהרושם הראשוני של קלה להשגה ?
בבקשה עזרי לי ..
תודה רבה !
שרונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשחק אותה קשה להשגה
דורית כהן02/05/2010שרונה היקרה, סליחה על העיכוב בתשובתי.
לדעתי עלייך לגלות התאפקות רבה, אם הקשר הזה חשוב לך. הוא כנראה לא מעריך נשים מתירניות מדי, וחושש להיקשר רגשית למישהי שהוא נוכח לדעת ממקור ראשון שהיא "קלה להשגה".
כלומר עלייך להראות לו שיש בך גם דברים מעבר לרושם הראשון הזה, יכולת לשוחח, יכולת להקשיב, נתינה, התחשבות, תחומי עניין משותפים. כנראה שעליך להניח לו להיות היוזם והמחזר. אני מתרשמת שיש לו את הנטייה הזאת שיש להרבה גברים - שרק אם הם משקיעים מאמץ בחיזור - הם מעריכים את האישה שהתאמצו לכבוש אותה. זאת מין עצה "עקומה" כזאת, אולי לשחק אותה קצת קשה להשגה, אדישה, כדי לעורר את העניין שלו מחדש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)