לחצים בחילות חרדות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לחצים בחילות חרדות
    שמעון
    29/04/2010

יש לי חברה כבר שנתיים וחצי
    שנה ראשונה היתה בסדר אחרי זה התחילו פרידות וחזרות בגללי
    התחילו לי לחצים ובחילות וחרדות והתקפי פאניקה כאלה שהלב מתחיל לפעום חזק והגוף מתחיל להרגיש חולשה ואז אני מקיא
    זה הגיע למצב שאני לא יכול לעשות איתה דברים לא לצאת איתה לשתות אצל חברים לא לשבת איתה בחצר עם אנשים רק המחשבה הזאת לפני שהיינו יוצאים לשתות אצל חברים היתה גורמת לי לבחילות ולחצים וגם התיאבון יורד שאני איתה אני לא מרגיש רעב ואין לי תיאבון אני יכול לא לאכול יום שלם
    גם שהיא היתה באה אליי היינו שוכבים ואחרי זה היו לי לחצים ובחילות והייתי מקיא
    כאילו שאני איתה אין לי שקט נפשי והראש כל הזמן חושב מתלבט מהסס
    בגלל זה אני לא איתה כרגע לפחות ככה אני לא חושב למרות שיש לי מצבי רוח משתנים אני יכול להיות בסדר ולשבת אם חברים ופתאם נגיד אחרי שאני מעשן סיגריה יורד לי המצב רוח ובא לי להיכנס לחדר להיות לבד
    הסקס רב הפעמים בסדר אבל יש עליות וירידות ולפעמים אני לא מצליח לגמור וצריך לפנטז על מישהי אחרת בשביל לגמור
    אבל לפחות אני לא נלחץ ומקיא
    אולי זה כי זה פשוט לא זה ואני צריך לא להיות איתה
    אולי אנ ילא אוהב אותה מספיק אולי כי היא אהבה ראשונה שלי ואני עוד רוצה לחוות עוד דברים
    היא סך הכל בחורה טובה אוהבת עושה הכל בשבילי ואני כמו דפוק מחפש עוד ריגושים ועוד סקס אולי כי לא התנסייתי מספיק בעוד סקס ועוד קשרים
    עכשיו היא נסעה לחול לחודש לשכוח ממני אבל אנחנו מדברים והיא יודעת שזה לא יעזור לה והיא תחזור לפה לאותו מצב ואמרתי לה שאני לא יחזור אלי כי אני תמיד יפחד שיחזור לי הבחילות והלחצים והמחשבות והיא אומרת שאני לא מסוגל להתמודד עם זה ואני יפסיד אותה
    הייתי גם בחול לפני חצי שנה ושכבתישם עם כמה בחורות האם זה אומר שאני לא אוהב אותה?או שפשוט אנחנו גברים אין מה לעשות תמיד רוצים משהו חדש
    אני לוקח כדורים של ציפרלקס אבל זה סתם לא עוזר לא נראה לי שזה מה שיפתור לי תבעיה
    מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחצים בחילות חרדות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הכתובת על הקיר

עדי בדיחי
    30/04/2010

שלום שמעון,

אני רוצה לצטט כמה מהדברים שכתבת:

"כשאני איתה אין לי שקט נפשי והראש כל הזמן חושב מתלבט מהסס"
    "וצריך לפנטז על מישהי אחרת בשביל לגמור"
    "הייתי גם בחו"ל לפני חצי שנה ושכבתי שם עם כמה בחורות האם זה אומר שאני לא אוהב אותה? או שפשוט אנחנו גברים אין מה לעשות תמיד רוצים משהו חדש "..

הצירוף של הדברים האלו בהחלט מעיד שהמפגשים עם החברה שלך גורמים לך לסטרס מאוד גבוה-למצב של מתח, חרדה, בלבול, חוסר אונים.. אתה לא מרגיש נוח לצאת איתה, להיות איתה ליד חברים, אתה מרגיש אפילו אשם "אולי אני לא אוהב אותה מספיק", "ככה אנחנו הגברים תמיד רוצים משהו חדש".. אז לא. מחפשים משהו חדש כשמשהו חזק מאותת לנו בקשר הנוכחי- שמשהו לא כשורה.

והגוף שלך מאותת לך את זה השכם והערב. כל מה שתארת, החל מהתחושות וכלה בסימפטומים הגופניים של בחילה והקאות- הם תסמינים של מתח וחרדה (לאחר ששללנו משהו גופני).

הציפרלקס- זה כמובן אינו פורום שיכול להיות מוסמך להגיד האם זה נכון או לא, אבל עצם כך שפנית לעזרה פסיכיאטרית מעיד שאתה לא זקוק לעוד גורמי לחץ בחייך, וייתכן והכדור אכן יעזור לך, אבל חשוב לנטרל סביבה מלחיצה על מנת להתמקד בשקט הנפשי שלך (שכרגע לא קיים איתה).

עכשיו כשהיא רחוקה, חשוב שתגיע אתה בעצמך למסקנה מה טוב לך, ולקבל החלטה לגבי המשך החיים שלך והבריאות שלך. זוגיות היא קשה לפעמים והעבודה בה סיזיפית לא מעט פעמים- אבל זוגיות לא אמורה להביא למצב אותו אתה מתאר, ובטח שלא לכזה נזק. שמור על עצמך ועל השקט הנפשי, התמקד רק בך כרגע- וקבל החלטה להיפרד.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ?

שמעון
    04/05/2010

אנ ילא איתה כרגע למרות שיש לי עדיין מחשבות בראש ואנ יכאילו באי ידיעה מה קורה ויש לי מצבי רוח יורדים והרגשה של דאון כזה ככה גם היה לי בתאילנד שהייתי לא לידה והי לי גם בחילות אולי זה בגלל חוסר ידיעה לגבי העתיד וזה חולף עם הזמן שאני מתישהו ישכח אותה או שזה לא קשור אליה
    וכולם מדעים אותי אתה עושה טעות אתה לא תמצא בחורה כמוה
    אולי אני מחפש עוד ריגושים בקשר ובסדס כי לא היו לי לפני אז קשה לא להיות מנוסה אבל בסופו של דבר על סקס ניהיה הרגל ותמיד רוצים משהו חדש לא?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ?

שמעון
    04/05/2010

הפסקתי עם הכדורים למה אני לא חושה שזה מה שאני צריך כי אם זה לא זה שום דבר לא יעזור
    אתמול למשל הייתי במסיבת לג בעומר מהעבודה ובדרל היה לי מן חרדה קטנה שרצתה להחזיר אותי הביתה אבל הלכתי היה בסדר לא נלחצתי למרות שבטח אם היא היתה איתי הייתי נלחץ והולך לשירותים להקיא
    אולי כי אני עוד בקשר איתה ומדבר איתה כל יום במחשב שהיא שם וצריך לנתק תקשר לגמרי אבל זה יהרוס לה תטיול והיא לא תהנה שם היא כל הזמן חושבת עליי ואני מעוד אותה שתהנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ?

שמעון
    04/05/2010

עוד משהו שניזכרתי בפסח הייתי בצפון ושחזרתי היא רצתה ליראות אותי היא באה ושכבנו ואחרי זה נלחצתי והקאתי אבל אמרתי לה שזה מהמופלטה עשתה לי לא טוב
    לאחר כמה ימים היא באה אליי להיפרד לפני שהיא נסעה ושכבנו ואחרי זה לא זןכא אם הקאתי אבל היו לי לחצים וחרדות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו