חייה בשקר?או לא

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חייה בשקר?או לא
    שני
    29/04/2010

שלום
    יש לי סוד שאני שומרת אותו לעצמי וחשבתי שאם אני התייעץ וידבר על זה אולי זה יעזור לי להתמודד
    ולדעת מה עושים???
    אני נשואה טרייה מאוהבת בבעלי וחייה חיים טובים
    יש לי ידיד טוב של שנים שהוא נמצא גם במערכת זוגית יש לו חברה אנחנו נפגשים בימי הולדת בבילוים ומתראים הרבה .
    כל חברותיי כולל אני מרגישות ומתנהגות עליו כאח וידיד קרוב מאוד
    לפני כשנה ולפני שהתחתנתי יצא לנו להיפגש ביום הולדת הוא היה קצת שתוי ואין לי מושג איך זה
    קרה אבל דיברנו בנייד הכל זרם בצחוקים למחרת ולמשך זמן של חודשיים שלוש הינו מתכתבים במחשב ,תחילה זה היה בקטע ידידותי רגיל ופתאום הוא התחיל לעקוץ ולהחמיא לי ומאז זה כבר
    נהפך למוזר ולא מוגדר יצא שחלמתי עליו בלילה והוא באותו הלילה חלם עלי דיברנו על זה לי זה גרם להרגיש נורא מצד אחד כי אני במערכת זוגית וזה סוג של בגידה .
    מאז הפסקתי להיכנס למחשב בשביל לא להתכתב איתו אבל יצא לנו להיפגש במפגשים
    יום אחד נפגשנו הוא ביקש שאני ירד למעטה וישבנו ודיברנו שאלתי אותו מה הוא רוצה ממני ולא היה לו תשובה מדויקת ,הוא נישק אותי נשיקה בפה בקטנה ומייד הפסקנו ולא המשכנו מכייון שהרגשתי מבוכה גדולה כי לעולם לא התביישתי ממנו והתביישתי שזה קרה בכלל
    סגרתי תאריךך לחתונה התחתנתי והייתי הכי מאושרת ושמחה
    חשבתי שזה יעבור לי ויחלוף לבד גם ממה שהבנתי הוא עושה עינים להרבה
    בחורות אחרות .
    היום אני נשואה ובעלי ואני בקשרים טובים איתו
    כל פעם שאנחנו מתראים אני מרגישה שהוא מסתכל עלי אחרת ,וגם כיום יצא לנו לעשות אל האש
    בייחד אז יצא לנו לדבר בנייד והוא אמר אני יודע שהתגעגעת עלי מה את משחקת אותה מתקשרת בגלל האל האש כל מיני כאלה כמובן שזה לא נגרר למעבר כי אני לא נותנת לזה
    אבל קשה לי להתמודד אם זה תמיד אני רואה אותו כי הוא בחברה
    ותמיד לאחר מזה עולות לי מחשבות ואולי אשליות רגשות עליו
    מנסה להתגבר על זה ומרגישה שזה מפריע לי להמשיך לבנות את הזוגיות שלי במקביל
    יש לזוגיות שלי הרבה דברים טובים והרבה לא
    אני והידיד מאוד דומים באופי ואני ובעלי מאוד שונים באופי
    וזה עוד אחד מהסיבות שמקשות עלי וגורמות למחשבות עליו שאולי אם הייתי אם הידיד עכשיו הכל היה יותר טוב יותר קל הייתי חייה חיים אחרים חיים מלאי בילויים
    בעלי לא אוהב ברים ומועדונים אנחנו מבלים במסעדות אירועים וכאלה
    ואני מאוד אוהבת לצאת ולבלות בברים אם החברה והחברות שלי
    הוא לא אוהב ים , והידיד הזה יותר בראש שלי
    הרבה סיבות לחשוב אם היה אחרת?
    אבל מה אני עושה בכל פעם שאני רואה אותו הכל חוזר לי
    אני מאוד מכבדת מעריכה ואוהבת את בעלי ולא יודעת למה זה קורא לי אם הידיד
    עצות דחוףףףףףףף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חייה בשקר?או לא

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא ללכת שולל

דורית כהן
    04/05/2010

שני היקרה, סליחה על העיכוב בתשובה. אני חושבת שתמיד ישנו ברקע מישהו שלישי, מחוץ לזוגיות, שיש בו משהו שמושך, מידה מסויימת של פלירטוט ותחושת החמצה, כמו שאת מתארת.
    אבל הענין הוא כזה: כאשר מתחילים לגור עם מישהו, ולחיות חיים משותפים, אז מתחילים להכיר אותו יותר לעומק, ונוצרות המון אי הסכמות, ויכוחים, חיכוכים. זה הכי טבעי בעולם שזה יקרה, כי פתאום שני אנשים שגדלו במשפחות שונות צריכים ללמוד להסתדר זה עם זו. עם כל האהבה והמשיכה - זה לא תמיד עוזר, ומתגלים ויכוחים ויש אכזבות. זה יקרה עם כל אחד! גם אם היית מתחילה זוגיות עם הבחור האחר זה היה קורה לך מולו, והיית שואלת את עצמך מה היה אילו היית עם בעלך...ככה זה. הביאי בחשבון שהמחשבות האלו אולי מפריעות לך להתחייב ולהתקרב אל בעלך ולפתור את הבעיות. כאילו כל הזמן יש לך איזה מקום מיפלט, שאם הדברים יהיו גרועים עם בעלך - את יכולה להימלט אל הבחור הזה. אבל נדמה לי שההוא - הוא סוג של פלרטטן "מקצועי", ויתכן שיש לו את ההתקרבויות הקטנות האלו גם עם אחרות, זה הכיף שלו, לאות שהוא נחשק ושמצליח לו. אני מציעה לך להתרכז עכשו בבניית הזוגיות שלך. אין גבר מושלם, ואם בעלך לא אוהב לבלות כמוך, מצאי לך חברות מתאימות שייצאו איתך לבילויים. אני בטוחה שיש בבעלך דברים אחרים מצויינים, התרכזי בהם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו