התאהבות ????

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• התאהבות ????
    זוהר
    29/04/2010

שלום לכולם !!!

אני יוצא כבר כמה חודשים עם בחורה שהכרתי בהזדמנות בלתי צפוייה , התחלנו לדבר סתם ככה מתוך התעניינות בסיסית ובאופן הכי טבעי שבעולם ... מכאן לכאן דברים התפתחו והיום אני חושב שנעים לי ובטוח מאוד בקשר איתה , אני לא מרגיש נבלע בתוכו , מרגיש ששנינו עומדים בפני עצמנו , יש לנו נושאים משותפים רבים והאורח חיים שעברנו הוא די דומה בעקרונותיו , בגלל כל הדברים האלה אני מהתחלה הרגשתי נינוח , ופשוט מי שאני ....

כשאני מנסה לשחזר , אני לא מוצא את כל מה שמדברים עליו כולם וזה את ההתאהבות , אני יודע מה זה , והקשרים הקודמים היו כאלה ברובם , סוערים ונורא יצריים , אימפולסיביים ,אך עכשיו זה משו שונה , כאילו השלב הזה לא היה הכרחי , גם הסקס נעשה מתוך הכי כיף שבעולם אך לא מתוך להט ותשוקה נורא גדולה ויצרית ... והאמת זה לא מפריע לי , יש בזה משו שיותר מאפשר קרבה אמיתית ..

ובכל זאת ,
    מעניין אותי אם לעוד אנשים יצא להגיע ישר לשלב של הקרבה והאינטמיות הרגועה בלי כל הפרפרים , לילות בלי שינה , מחשבות אובססביות שמאפיינות התאהבות ???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התאהבות ????

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תהנה

שירית
    01/05/2010

תהנה מהדבר היפה הזה שיש לך...ההתאהבות והפרפרים הם נפלאים אך ככל הנראה אינם הכרחיים ולעיתים מלווים בהרבה כאב...
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו