מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לא יודעת מה לעשות?.?ליאת30/04/2010
אני בת 28 נשואה שנתיים וקצת בעלי בן 42 אנחנו יחד 9 שנים...
האהבה שלנו עברה הרבה משברים... נלחמנו כדי להצליח ולזכות אחד בשניה והצלחנו...
אנחנו אוהבים מאוד וזה משהו שחשוב לי לציין.. בעלי הוא אדם מאוד טוב אבל יחד עם זאת הוא מאוד עצבני וכעסן מכל שטות הוא יכול לא לדבר איתי כמה ימים ואז בסוף לבוא
ופתאום לדבר כאילו כלום לא קרה... או לבוא לחבק אותי פתאום בלילה וכך זה עובר...
אני רוצה לציין שברגע של עצבים בעלי משתמש במילים שמאוד פוגעות בי ומעליבות...
ואח"כ מתנצל ואומר שזה לא היה באמת... אבל אני כבר נפגעתי!!!
אחרי טיפול פוריות ב"ה נקלטנו להריון ואני בחודש חמישי להריוני... מאז ההריון בעלי מנסה להשתנות.. לפני שלושה שבועות הגעתי לאחד השאים כשהייתי נורא עצבנית על חוסר היחס שלו אליי
(אין לו כוונה פשוט קשה לו להביע רגשות, הכרתי אותו כך)
אבל בגלל ההורמנים של ההריון אני צריכה כל מילה וליטוף ויחס...
אז היתה מריבה והבהרתי במריבה בהחלטיות ובנחישות שאם הוא לא משנה את הדיבור והיחס שלו
אז עדיף פשוט עדיף לסיים את הנישואים האלה כי אני לא מתכוונת לחיות בהשפלה ובהעלבה
ובטח לא כשיש ילדה בעתיד, הוא באמת הבין ושינה המון... היה מאוד סובלני ומתון ...
אבל פתאום אתמול בלי סיבה מיוחדת הוא התחיל להתווכח בלי סיבה והחליט שהוא ישן בסלון ו"ברוגז" כמו בעבר, ניסיתי לדבר שיסביר לי...
וכל מה שהוא אמר זה: "את אישה רעה" בחיים הוא לא השתמש במילים האלה... לא משנה כמה רבנו הוא תמיד היה אומר שאני אישה טובה.. ופתאום זה הרג אותי... מאז אני ממוטטת... לא דיברתי איתו פשוט יצאתי מהבית הלכתי להורים שלי... וכשחזרתי לפני חצי שעה הוא כבר הלך... (לשחק כדורגל)
אני לא יודעת מה לעשות ואיך לפנות אליו... הוא פגע בי מאוד... אחרי כמעט חודש טובים והוא נתן לי להרגיש מעולה איתו.. הרגשתי שסוף סוף עלינו על דרך המלך....
ועכשיו אני לא מפסיקה לבכות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה קצרה---
בני30/04/2010את בתקופה מיוחדת, ההרמונים משתוללים, ובכי זה טבעי לגמריי, לידיעתך אין זוג שלא רב בתקופת ההריון, אין !
אבל חשוב להבהיר שכדאימאוד להמעיט בחיכוכים ולנסות להבליג יותר, וראוי שגם בעלך יפנים את זה, תשלחי מישהו לומר לו אבל לא ממקום של שפיטה אלא בתור חבר שסתם יחליק את הנושא ,
אתם יכולים לנבור בפורומים השונים ולהיווכח שכמעט כל זוג עובר סוג של משבר בתקופה היפה הזאת,
הסיבות לכך הן רבות ואין לי זמן כרגע,
אז תירגעי ושתהיה לנו שבת שלום,
דרך אגב, תעסיקי עצמך במשהו שאת נורא אוהבת ותחכי לשעת הכושר לשוחח איתו , ותאמרי לו שהוא מוזמן להכנס בייחד איתך או לבד לאתרים שונים כדי להירגע,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)