מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התרגלתי לישון לבד.... :(שירית02/05/2010
אני ובעלי (בני32) נשואים כמעט שש שנים, יש לנו שני ילדים מקסימים בגילאים שלוש ושנה וחצי.
בעלי עובד במשמרות, ולא תמיד נמצא בבית.
לצעיר חיי הנישואין שלי אינן מושלמים, שכן לאחרונה ישנם הרבה ויכוחים ומעט סבלנות.
שנינו עובדים מאוד קשה, בקושי מתראים בבית , כשאני מגיעה הוא יוצא וההיפך....
לאחרונה-סיימנו טיפול זוגי ארוך יקר וממושך, שהיה נראה כי הניב תוצאות, אך שוב ניבולי הפה וההתנהגות הילדותית הבוטה החלו לצוף.כשבעלי לא מקבל את מבוקשו, הוא מסוגל לפתוח את הפה ולהתנהג ממש כבני בן השנה וחצי. שכחתי לציין שישנם בעיות שינה (בנוסף לבעיות שלנו).הוא אינו מסוגל להתעורר לבדו בבוקר, אני צריכה "להילחם" איתו על מנת שיקום, הוא נוחר בזמן השינה עד כדי זה שהשכנים בחוץ שומעים אותו....ולכן איני ישנה כלל לידו.
בקיצור- יש לי בבית שלושה ילדים ולא שניים!!!!
אני מתוסכלת מכל המצב, אין יום שעובר ללא מריבה, ללא עצבים, אני לא אומרת שאני טלית שכולה תכלת, גם לי יש את המינוסים שלי, אבל בבוקר- כשאני צריכה לקום במיוחד בשבילו מוקדם,להעירו, ועוד לחטוף ריקושטים שהוא טוען שהוא לא שולט בהם- זה הורס לי את כל היום.
אני אובדת עצות, החלטתי לחשוב לאחרונה עם עצמי בלבד על פירוק החבילה, וכל פעם שאני חושבת על זה אני נזכרת בשני הקטנטים המקסימים שהבאנו יחד.
מה אני אמורה לעשות?שכחתי לציין שניסינו כל מיני טיפולים וניתוחים למיניהם בעניין הנחירות- הדבר לא משתנה.בזבזנו הון עד שהגענו למצב שנותרנו בלי שקל עם חובות כבדים מרוב בדיקות ורופאים פרטיים....
האם כך ייראו כל חיי? כאשר בעלי אומר לי שהוא עובד לילה-אני מאושרת כי אני יודעת שאשן טוב....
אז מה יהיה?רוצה להיות מאושרת יותר.למה הכל חייב להיות קשה כל כך?...........* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יחסים של אמא וילד
דורית כהן05/05/2010קארין היקרה, צר לי על מה שאת עוברת. הבעייה היא שאם אתם כבר עברתם טיפול זוגי ממושך ויקר ואף הרגשתם שיפור והכל חזר לאחר שהפסקתם - בעיקר התחושה שלך שיש לך ילד שלישי במקום בן זוג - נראה לי שעליך להתחיל לחשוב על עצמך ועל האושר שלך. לא יתכן שתמשיכי לסבול בצורה כזאת את הלילות המשותפים. אלא אם כן תסכימו שניתן למצוא דרך לאטום את הנחירות - שהוא יישן בחדר נפרד, למשל. אבל יש הרבה בעיות אחרות שאת כותבת עליהן, היחס שלו, העצבים, אי לקיחת האחריות על התעוררות בבוקר. נראה לי שככל שאת נעשית יותר בוגרת ואחראית, כך הוא שומט כל עול ומרשה לעצמו להיות "ילד" לידך. יכול להיות שהחוייה שלו היא שהוא במילא יחטוף ממך ותגערי בו והציפיות שלך ממנו הן גדולות עליו. אם הוא מרגיש שאין סיכוי שאת תעריכי אותו - זה מסביר את המרדנות שלו ואת העצבים. יש להניח שיש גם לו טענות - סביר בתחום הסקס. נדמה לי שכאשר יש מערכת יחסים של אמא /ילד לא יתכן ביניכם סקס טוב.
בקיצור - לא נראה לי שהייעוץ הזוגי שינה משהו בצורה אמיתית, ואו שתיפנו לייעוץ נוסף, אצל מישהו אחר, או שתדאגי לעצמך ותיפרדו. שניכם עדיין צעירים ויכולים למצוא זוגיות טובה יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)