מיואשת כבר.....

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מיואשת כבר.....
    דורין
    04/05/2010

אני (בת 23) נמצאת כשנה בזוגיות עם בחור (בן 27). בהתחלה הכל היה מעולה, הוא הראשון שבאמת הצלחתי להתאהב בו ואפילו ראיתי בו כהאחד שלי. לאחר חצי שנה התחילו ריבים ומאז זה פשוט לא מפסיק. נפרדנו לחודשיים ביוזמתו, באותה תקופה הייתי מאוד פגועה ושבורה, פשוט לא האמנתי שזה קרה לי. הוא מצידו נתן לי את ההרגשה שאני לא מעניינת אותו ושבגללי כל הריבים ואז פתאום הוא הופיע שוב ורצה שנחזור. אני שעוד הייתי מאוהבת בו הסכמתי מייד. עכשיו אנחנו יחד ויש לי הרבה ספקות.
    אני כל הזמן חושבת על זה שהוא ירצה לעזוב אותי שוב.... המחשבה הזאת פשוט לא יוצאת לי מהראש. אני מנסה לנהל איתו שיחות על הזוגיות שלנו ועל מה שמפריע לי אבל ברוב המקרים לא נראה שזה נכנס לו לראש (אני יותר מרגישה חופרת והוא רק מחכה שאני אסיים לדבר), אין שום פידבק מצידו. על הכל הוא אומר "טוב, אני מבין" ואז הכל נרגע קצת עד הריב הבא. בנוסף נוצר מצב שאני מרגישה אשמה שהזוגיות הזאת לא מצליחה, אני באמת מנסה להבליג ולא להעלב מכל מילה שיוצאת לו מהפה אבל לפעמים אני מרגישה צורך להוציא הכל ואז הוא אומר "הנה, שוב את רבה איתי".
    בכל השיחות שלנו אני תמיד יוצאת רגשנית כזאת והוא מצידו שומר על קור רוח ועל מן אדישות כזאת שמאוד קשה להתמודד איתה, אני מפרשת את זה כחוסר אכפתיות.
    אני באמת רוצה להיות איתו אבל חשוב לי להיות מאושרת, אמרו לי שאי אפשר לשנות אנשים ושאני מבזבזת את הזמן שלי בלחנך. גם מפריע לי שאני לא נמצאת בראש סדר העדיפויות שלו והוא לעומת זאת כן. אני באמת מוכנה לתת מעצמי והרבה אבל איתו זה מרגיש כאילו אין כלום חזרה ועל כל חיבוק קטן אני צריכה להודות.
    מה עושים? שיחות לא עוזרות..... אני כבר לא יודעת איך להתמודד איתו.... או שאולי צריך פשוט לקום וללכת במקום לבזבז כל כך הרבה אנרגיות???

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיואשת כבר.....

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אשמח אם תתייחסו לשאלותיי

דורין
    07/05/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי קארין

שירית
    07/05/2010

נדמה לי שבתוך תוכך את יודעת מה את צריכה לעשות אבל עדיין פוחדת. פוחדת שאולי משהו בכל זאת ישתנה ואת תפספסי...אולי פוחדת להשאר לבד...אולי עדיין לא מוכנה לוותר.
    הקשר הזה לא טוב לך , מתוקה. את לא זוכה לאהבה, לשיתוף פעולה , להבנה ואיכפתיות מבן זוגך.
    זה לא אמור להיות כך בקשר טוב. וזה לא ישתנה.
    קומי, שנסי מותניים ועשי את המעשה.
    חיזקי ואימצי, ותמיד תזכרי שמגיע לך את הכי טוב!!
    שירית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דורין, סליחה.

שירית
    07/05/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי דורין, לפי דעתי...

אליהו
    07/05/2010

שלום דורין,
    אני לא מבין גדול, אבל אני אנסה לעזור..
    אני מסכים עם שירית- זו לא זוגיות תקינה כשהגבר לא מראה אכפתיות ואהבה וזה לא יכול להימשך ככה באופן הזה.
    לפי דעתי- תעלי לפניו את הנושא, אבל תשתדלי לדבר מהלב ובטון שקט על מנת שהוא לא יפרש את זה כריב, תסבירי לו שאת אוהבת אותו, אבל שזה קשה לך מאוד ככה שאת מרגישה שהוא לא מפגין כלפיך אכפתיות, ועל כך שכשהוא אומר "אני מבין.." והוא לא באמת מפנים מה שאת אומרת.
    פשוט תפרסי לפניו את הרגשות שלך ותגידי לו שאם זה יימשך ככה את חושבת לוותר על הקשר ביניכם...
    שתי דגשים חשובים:
    1-חשוב מאוד, לשמור על טון נמוך ולא להתפרץ, כדי שהוא לא יגיד לך "את רבה איתי שוב.." וגם כדי שזה לא ייגרר באמת לריב בסופו של דבר, אלא פשוט תגידי מה שיש לך בלב בצורה נעימה וברגש.
    2-עוד נקודה חשובה, כשאת מתחילה לדבר על כך, אל תתחילי ישר בטענות שלך כלפיו- (כי אף אחד לא אוהב טענות ואז הוא רק יחכה שתסיימי לדבר), אלא קודם תתחילי ביתרונות שלו- ובכך שאת אוהבת אותו ומרגישה כלפיו רגשות שלא הרגשת כלפי אף אחד לפניו, ורק אז לאמר לו את הטענות - ואז הוא גם יקשיב לך יותר..
    (שתי הנקודות הנ"ל חשובות לא רק ספציפית לעניין הזה אלא באופן כללי בחיים..)

אם את באמת חשובה לו, אז ייתכן שהוא יפנים את זה וינסה להשתנות (על מנת לא לאבד אותך).. אבל אם גם אחרי זה את רואה שזה לא עוזר, כנראה שהוא לא באמת מתאים לך.. אל תדאגי, יש עוד הרבה דגים בים- דגים שיתייחסו אלייך יותר טוב ויהיו יותר אכפתיים ויבינו את איך שאת מרגישה.. העיקר לא להישבר, לנסות לקחת את זה בקלות ולהאמין שיהיה טוב.
    זהו, אני מקווה שעזרתי לך איכשהו.. שיהיה לך הרבה בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך ממשיכים?

דורין
    07/05/2010

אוףףף אני כבר לא יודעת מה לעשות...
    הוא התקשר עכשיו אמר שהוא רוצה לסגור את העניין לכאן או לכאן ושאי אפשר להמשיך לריב ככה כל הזמן.
    הוא אומר שאני יודעת מה החבילה ושאני צריכה להחליט אם אני מקבלת אותה כמו שהיא או שלא ושאם לא אז שאני אשחרר אותו.
    אמרתי לו שאף אחת לא תהיה מוכנה לקבל יחס כזה שגובל אפילו בהשפלה של הצד השני. הוא אמר סבבה אז שחררי, תיפרדי ממני.
    התחלתי לבכות.... אני פשוט לא יכולה יותר ולא יודעת מה לעשות עם זה.
    כואב לי לוותר עלינו ועוד יותר כואב לדעת שכבר אין לו כוח לשמוע מה שיש לי להגיד.... הוא רק רוצה לסגור את העניינים.
    הוא לא מוכן להגיד בפירוש שהוא רוצה שניפרד, נראה כאילו הוא רוצה להפיל עליי את האחריות.
    אני מצידי עוד לא הגעתי לתובנות, מפחדת לעשות את הצעד הנחרץ הזה....
    השיחה הסתיימה בזה שהוא אמר שאני צריכה לאסוף את עצמי ולא לבכות מהדברים האלה.... הוא אמר שנדבר יותר מאוחר, זה כאילו לא נסגר לשום כיוון עדיין...

איך ממשיכים מכאן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגידי שאת רוצה לחשוב---

בני
    07/05/2010

יאלה מאוחר עוד מעט שבת
    אז ככה בקצרה
    אולטימטום זה לטורריסטים,
    תירגעי יש הרבה דגים בים, ואת לא חייבת לענות מייד, למה לא ככה ?
    תאמרי לו בפשטות שקשה לך ואת צריכה להחליט בנידון, אלא שזה דורש ממך זמן, ואולי אף ייעוץ של צד ג'
    באותה נשימה את יכולה לומר לו שאת חושבת ללכת לייעוץ זוגי לשיחה או שניים כדי לברר עם עצמך כמה דברים שבסוף יועילו גם לו,
    זו את - וזאת החבילה,,,
    שבת שלום ו ב ה צ ל ח ה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יקירתי

שירית
    08/05/2010

החבר שלך לא מוכן לעשות שום שינוי עם עצמו. ויתרה מזאת ממש לא אכפת לו שתיפרדו. אני אפילו שומעת מגרונו : תיזרקי אותי כבר...
    חבל לי עלייך..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו