מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שלום רב, עזרה בבקשה!!טלי24/10/2007
אנחנו נשואים כמעט שנתיים (עדיין ללא ילדים), ומן ההתחלה בעלי לא היה מרעיף הרבה בתחום הפיזי והמילולי. אצלו זה בא מהבית, ואצלי זה בדיוק להיפך. איכשהוא- חצי התרגלתי, וחצי- אני עדיין מנסה לעבוד על העניין הזה.
אני בקושי מקבלת מילות "אני אוהב אותך", נשיקות (שלא לדבר על עם או בלי לשון), מין וכד', אבל אני יודעת היטב שהאהבה קיימת!! הוא מראה אותה בדרכים שלו, ומיידע אותי בזה בכל פעם שאני כן שואלת עליה (על האהבה שלו אלי). פעם בהומור שאלתי אותו אם יש לו מישהי אחרת או משהו שכזה, והתשובה היתה חד משמעית מספקת לכך שאין לי מה לדאוג.
אני מנסה בכל פעם לחדש ולגוון, לתת תשומת לב וכד', אבל קשה לי כל כמה זמן שזה בא רק ממני, ולו זה לא חסר בהרבה.
השאלה שלי היא: מה עושים? כמה שאני מדברת איתו על זה, כמה שאני מנסה בכל זאת בצורות שונות, כמה שאני מנסה לוותר לפעמים, זה חסר לי מאוד ואני מאוד אובדת עצות.
אנא עזרו לי ותנו מענה רציני.
בתודה מראש והמשך יום נעים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרירות
מנתחת מערכות24/10/2007תקשורת זוגית הינה מילת המפתח , אל תוותרי , שוחחי עימו על מה שחסר ומציק , עליו להבין שהוא יקר לך , ועם כל הבנתך ובטחונך באהבתו לביטוי הפיזי והמילולי לאהבה בזוגיות יש מקום חשוב. קבלה ונתינה הינם מרכיב מרכזי גם בביטויי אהבה פיזיים ואירוטיים בזוגיות .
שיחת נפש ברגע של אינטימיות העלאת הנושא מולו באהבה תביא אולי לשינוי , ולא...יש מקום להביא אותו להבנה כי עליו להשתנות ואף לקבל ייעוץ זוגי
בהצלחה יקירתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מאוד מודה לך, ואשמח לקבל עוד
טלי24/10/2007תשובות ותגובות למי מכן שיש מה להוסיף.
אור, חום ואהבה לכולכן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטעות העבירו את התגובה שלי למקוםאחר
אחת שמבינה29/10/2007לי יש אותה בעיה והשכלתי להבין אותה אחת שמבינה
29.10.07 14:56
אנחנו נשואים 30 שנה.כחברים הדבר קסם לי ואפילו גרם למעט מיסתורין.אבל עם הזמן כשמתחתנים אז מה שמצא חן בהתחלה מתחיל להפריע בחיי יום יום.במשך שנים חשבתי שהוא אולי לא אוהב אותי או אולי יש לו מישהי.נכנסתי לכל מיני כתבות ופורומים עד שהגעתי לטיפוסים של אנשים מופנמים ואנשים מוחצנים.תקלידי בגוגל מופנמים ותגיעי לזה.ראשית בעלי בא מבית של ניצולי שואה שילדים אלה גודלים בבית מנוכר ללא מגע פיזי ללא חיבוקים ונשיקות ועם הרבה חסך רגשי.אם הוא לא בן לניצולי שואה בכל מיקרה הוא נימנה מהטיפוס המופנם שזה אומר.את המוחצנית הקולנית הרעשנית והוא השקט הסגור המאופק ולא הספונטני.יש להם נכות רגשית.קשה להם לבטא אינטימיות זה מפחד שיחשבו שהם חלשים.קשה להם לדבר הרבה הם רוצים שקט ולחשוב כל הזמן ולנהל דו שיח עם עצמם.שיחות מוטיבציה כפי שיעצו לך כאן לא תעזורנה.מי שלא עוברת זאת לא תבין.הוא יבטא את האנבה במסירות לבית ולילדים אבל...מה שאנחנו באמת רוצות חיזוקים לאהבה במילים תשכחי מזה.
תהי שקטה ותני לו להיות עם עצמו בחברה את המוחצנית שואבת את האנרגיה מהאנשים שבחוץ.הוא מבזבז את האנרגיה בשיחות עם אנשים.הם מתמלאים באנרגיה כשהם יושבים עם עצמם וחושבים וחושבים וחושבים כמו אילמים.תמעיטי בדיבור אפילו שאת מתפוצצת להביע דעה וזה קצת יעודד אותו לדבר.והכי חשוב בלי היתפלספויות דברי קצר ולעינין
מקווה שעזרתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מאוד מעריכה את הדברים שלך,
טלי30/10/2007את גורמת לי לראות את זה בדרך שונה ולהבין את המצב יותר טוב.
בא לי ממש לומר לך שאני מאוד מעריכה את הדברים הללו ואני מאוד מאוד מודה לך!!
כן ירבו עצות ועזרה כשלך!!
אם יש לך עוד מה להוסיף בעניין, בשמחה ובבקשה!!
תודה רבה לך, שוב!!
כל טוב וערב טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)